Antibiyotik Kullanımı Ve Veteriner Hekim Önermesi

riuhole
riuhole

3534 Puan

Merhabalar ben kedimi sahiplendiğimde veterinere götürdüm ve kan testi sonucu 10 günlük bir antibiyotik iğne tedavisi başlandı bu gün 7. günümüz ve kedim tedavi süresi boyunca hep baygın yattı. Sadece yatıyor ve uyuyor tedaviye başlamadan önce böyle değildi. Veteriner hekimimiz olur böyle diyor yalnızca ve tedavi bittikten sonra aşılara başlarız diyor. Kontroller ve tedavi bana bu güne kadar yaklaşık 2.5 bin liraya mal oldu ve sonrasında veteriner hekim tekrar test yapmamıza gerek yok aşıya başlasak yeter diyor fakat Hyeya'nın hal ve hareketleri hiç içimi açacak yönde ilerlemiyor. Gün geçtikçe yavrum ne mama yemeye başladı ne de hareket eder oldu herkesin tavsiyesi üzerine iyi bir veterinere gittiğimi düşünüyordum şimdi ise nereye gideceğimi bilmiyorum. Ankara'da bildiğiniz biraz daha uygun fiyatlı güvenilir veteriner hekim önerebilir misiniz? Çok teşekkürler.

12 CEVAP

kedilimadam
kedilimadam

114398

Hangi veterinere gidiyorsunuz Ankara'da? Antibiyotik tedavisine ne gerekçeyle başladı?

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Altınpark'a yakın Afacan Veteriner Kliniği var. burada birinin tavsiyesi üzerine gittim. asla para amacı olmayan bir veteriner, gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz. ki bence tedavi meselesi için kesin gitmelisiniz.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

@soru sahibi (not: zeki afacan afacan veteriner kliniğindeki veteriner. zaten anlamışsınızdır da emin olun diye not düşeyim dedim.)

Alika
Alika

620

Antibiyotik ağır bir ilaç tedavisidir. Kedinize dozajı ağır gelmiş olabilir yada aşı yerinden kaynaklanan acı çekiyor olabilir. Antibiyotik+ vitamin yapmakta mı veterineriniz? yapmıyorsa sizin ağızdan vitamin takviyesi yapmanızı rica edeceğim. Ankara da Bahçelievlerde önereceğim veteriner mevcut fakat ulaşabilir misiniz?

gunosari
gunosari

2936

Bizimde veterinerimiz Zeki Afacan tavsiye ederim.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Cat hospitaldan vazgeçmeyin derim ben.Evet fiyatları yüksek ama gerçekten işlerini hatasız yapıyorlar, kadrosu uzman.Eğer siz Ayrancı tarafındaysanız ben Başkent Hayvan hastanesini de öneririm, fiyat olarak cathospitalla yakınlar, onun da kadrosu uzman ve ben gerçekten çok memnunum.Öyle gereksiz mama pazarlama, ürün satma vs çabasına girmiyorlar.Ve şunu özellikle belirtmek isterim cathospital, başkent hayvan hastanesi gibi hastaneler normal veteriner kliniklerine göre uzman kadtrola daha kapsamlı hizmet sundukları için tedavileri de hızlı ve etkili oluyor.

riuhole
riuhole

3534

Artık gerçekten masraftan fiyattan geçtim bebişim iyi olsun başka hiçbir şey istemem. Yarın tekrar veteriner hekimimizle köşe bucak konuşacağım ve sizlerin önerdiği veteriner hekimlere de danışacağım gerekirse. Çünkü az çok anlıyorsunuzdur kızımın yorgun halsiz ve iştahsız hali beni hem çok üzüyor hem çok tedirgin ediyor. Çok teşekkür ederim ilginiz adına.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Umarım en kısa sürede toparlar minnoşçuk.Antibiyotik tedavisi gerçekten yoruyor.Sağlık diliyorum.

riuhole
riuhole

3534

Kan testinin sonucunda değerleri dengesiz çıktı ve kanında yüksek oranda bakteri çıktı. Hyeya'yı benden önceki sahibi hiç kontrole götürmemiş ve aşı kartı çıkarmamış ilk kontrolüydü. Evet hekimimiz antibiyotikle beraber 2 vitamin iğnesi ve ateş düşürücü iğne vuruyor. Cat Hospital veterinerimizin ismi.

riuhole
riuhole

3534

Evet Bahçelievler'e çok yakınım ulaşabilirim.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

@kedilimadam
az önce araştırdım ve purina onların sponsorluğunu yapıyor. bu durumda onlar da purinanın sponsorluğunu yapıyor olmalılar. açıkçası şu an hala zeki beyin daha iyi olacağını düşünüyorum... mama satmıyor, önermiyor, evdeki kedisini mama ile beslemiyor.

kedilimadam
kedilimadam

114398

@SelinTuksal Bana hiçbir zaman mama önermediler.Hiçbir ürünü satmaya çalışmadılar.Mama vs satışı ile ilgili konu bile açmadılar.Ben tecrübemi paylaştım.Ondan iyidir bundan iyidir diyemem çünkü bahsettiğiniz veterinerle ilgili hiçbir tecrübem yok.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1370 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR