Sokak Hayvanina Çarpıp Kaçanı Nereye Şikayet Ediyoruz?

hazalaydin
hazalaydin

4854 Puan

Merhaba çok tatsız bi konuyla geldim. Oturduğum sitede dün Sabah bi araç yavru bi köpeğin arka bacaklarını ezmis ve görmüş basıp gitmiş. Komşular belediyeyi aramış köpek için. Bu Sabah öğrendim hayvan iç kanamadan ölmüş. Aşırı sinirli ve üzgünüm. Aracın plakası var sadece elimde. Ne yapabilirim?

4 CEVAP

martuyl
martuyl

12408

Gercekten cok uzucu bir olay.. Nasil bir insanlik bu anlamiyorum ve anlamak da istemiyorum bu hasta zihniyetli yaratiklari.


Acaba e-devlette Hayvanların Korunmasına İlişkin Şikayet Başvurusu formu doldurmak ise yarar mi? Plaka ve gorgu taniklari var sonucta. Belki etrafta guvenlik kamerasi goruntuleri de vardir.

simbakedi
simbakedi

136205

ben de bilmiyorum ama her şey olsa da bir karşılığı olacak mı o da meçhul, benim de ne zamandır beslediğim sevgi dolu olan kedime araba çarpmış orada bırakmışlar öyle :( çok üzgünüm ben de gerçekten umarım bu insanlar yaşadıklarının 10 katını yaşamadan ölmez

Cennet29
Cennet29

123894

Ne yapılıyor hiç bilmiyorum çok üzüldüm 😔 umarım bilen birileri yazar

hazalaydin
hazalaydin

4854

Sitenin arkasında kaldığı için malesef kamera yok önde olsaydı yakalayabilirdik. Görüntü olmadığı için adam ben yapmadım diyebilir malesef.. E devlete bakacağım. Umarım adamda o hayvana yaşattığını yaşar baska hibir şey diyemiyorum..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 272 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80606 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR