(Acil!) 2 Kedi Mi 1 Kedi Mi ? Lütfen Yardım.

oznzngn
oznzngn

207 Puan

Anket

Tek kedi beslemen daha iyi olur
(2 oy)
Çift kedi beslemen daha iyi olur.
(17 oy)
Toplam (19 oy)

2 ayrı aileden 2 ayri yavru kedi (biri dişi biri erkek) beslemek istiyorum. Sizce tek kedi beslemem mi; kedinin ruh sagli icin, bakimi için ve benim için iyi olur, yoksa cift kedi beslemem mi. Hangi daha zorlu olur ? Çift kedi beslemenin zorlukları nelerdir ?

2 CEVAP

gunosari
gunosari

2936

Maddi olarak zorlanmam diyorsanız iki kedi çok daha iyi oluyor.Biz ne kadar ilgilensekte kendi türünden bir canlının varlığı daha mutlu ediyor onları.Oyun oynuyorlar, birlikte uyuyorlar, dakikalarca yalıyorlar birbirlerini.İki kedi daha güzel.Ayrıca tek kedi beslemekle kedi beslemek arasında hiçbir fark yok.Harcaması gereken miktar iki katına çıkıyor.İki kat kaka temizliyor sunuz birde:)

Mukaddess
Mukaddess

5872

Anlaşırlarsa çift kedi anlaşamazlarsa tek mecburen bende öyle oldu çok istedim bende ikisi oynasinlar uyusunlar beraber ama olmadı mesela benimkiler o zaman birbirini sevmeyen iki kediye evde bakmak gerçekten zor oluyor ama severler birlikte oynarlar ve uyurlarsa bence iki kedi daha güzel maddi açısına gelecek olursak elbette tek kediye oranla çok daha masraflı oluyor veteriner masrafı kum mama masrafı iki katına çıkıyor bunları da göz önünde bulundurmak gerek çünkü onların sağlığı söz konusu sonradan uzulmektense baştan en ince ayrintisina kadar düşünün bence ..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 612 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79695 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR