Fıp Hastası Kedi İçin Beslenme Önerisi

Canandisli
Canandisli

111691 Puan

Maalesef küçük kedime kuru fip teşhisi konuldu ve şu anda bağışıklık güçlendirici aşı ve jel kullanıyor fakat onu sahiplendiğim kadın diğer iki kardeşinin de 2-3 ay önce fip yüzünden melek olduklarını söyledi o yüzden çok endişeleniyorum ve ilaç, ilgi vb. şeylerin yanında neler yapabilirim merak ediyorum veterinerimiz normalde verdiğim yavru kedi vitaminleri veya başka şeyleri vermeye devam edebileceğimi söyledi bu da bana eğer işe yarayacak her hangi bir besin bir şey varsa araştırıp verebileceğimi düşündürttü. Herhangi bir öneriniz varsa lütfen paylaşın... Şu anda maması tavuklu, göl balıklı acana kullanıyor bu hastalık için daha iyi olabilecek bir mama veya vitamin var mı? *şu anda veterinerin verdiği multivitamin jeli kullanıyor ve iğne oluyor sadece ve geçen hafta gerçekleşen semptomlar düzelmeye başladı

6 CEVAP

Elifoo
Elifoo

10743

Benim kedimde hem corona hem de kan paraziti var. Surekli olarak veterinerinin verdigi vitaminleri kullaniyorum. Utopik gelecek fakat sevginin gucune gercekten cok inaniyorum. Onu cok sevin psikolojileri iyi olunca onlar da iyilesiyorlar. Ortami huzurlu guvenli rahat olsun strese girmesin. İlaclarini da duzenli kullanirsaniz insallah bir seycigi kalmaz :)

nebilimben
nebilimben

6387

Kedilerini ıslak FIB’ten kaybeden deneyimli arkadaşımın bana ilettikleri; mamasına azıcık-çay kaşığı kadar- zeytinyağı damlatılabileceği( dışkılamasını düzenleyebileceği için) , kedi otunun çok faydalı olduğu ve kefir verilebileceği.

Canandisli
Canandisli

111691

güncel tutmaya çalışıyorum kusura bakmayın spam yaptığım için bu son belki bilen birisi görür

Canandisli
Canandisli

111691

ishal için mi yoksa tuvalete gitmedikleri için mi yapılıyor bu?

Canandisli
Canandisli

111691

...

nebilimben
nebilimben

6387

Maalesef ishal oldukları için mi bilmiyorum. Tek bildiğim Uzun süre yaşattılar kedilerini.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3589 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR