Yavru Kedinin Gözü Geçer Mi?

Slp
Slp

4401 Puan

Bahçedeki yavrumun gözü bu halde. Bir salgın var hepsi hasta aslında ve damla kullanıyorum ama kötüleşti diye korkuyorum. Acaba damla ile tedavi ile düzelir mi?


4 CEVAP

Slp
Slp

4401

Süt tozuyla besliyorum anne yetişemiyor sanırım ama iştahı iyi hepsinin. Terramycin mutlaka deneyeceğim birkaç yerde daha gördüm. Yardımınız için çok teşekkür ederim 🙏🏾

aslihan_e
aslihan_e

132229

Terramycin göz merhemi alın, günde 3-4 kez falan iç kısma girecek şekilde sürün. O çok etkili, göz sağlam görünüyorsa iyileştirir. Kedi viral hastalıkları içinde en basit olanı diyebiliriz aslında ama tabi ki bakıcısı olmayan canlarda özellikle yavrularda ölümcül olabiliyor. İştahı yerinde mi? Yerindeyse korkmanıza gerek yoktur yüksek ihtimalle.

aslihan_e
aslihan_e

132229

Bu kedinin göz enfeksiyonu ilerlemiş gibi görünüyor. Mutlaka veteriner görmeli. Normalde terramycin göz merhemi kedi göz enfeksiyonlarına çok iyi gelir ama bunda sanki sağlam görünen gözünde de problem var gibi? Flashtan mı öyle çıktı?

Slp
Slp

4401

Sağlam gözde bir problem yok flaştan öyle görünüyor. Veterinerim başka bir kediyi görmüştü bulaşıcı bir hastalık var dedi maalesef(herpes virüs) ondan kaynaklı dedi ama ben yine de korkuyorum ilerler diye

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 189 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.324 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR