Akil Verir Misiniz

Ebruss23
Ebruss23

2916 Puan

Evde 3kedim var bide sokaktaki kedilere bakiyorum her sene iki kere dogruyo ve doğurduğu zaman yavruların yarısından cogu öluyo kalırsa bi iki tane kaliyodu onceki sene ishal oldular cok kotu şekilde belediyeye goturdum poposuna baticon doktu probiyotik verdi bize de bi şırınga verdi geri gönderdi ne tahlil yaptilar ne bisey bu senede 4yavru soğuk ikisi 2ay olmadan öldüler pes peşe bu sabahta 2bucuk aylik olan iki yavru öldü enfeksiyondan mj baska biswyden mj bilmiyorum ama bu sabah kendimi çok suclu hiseetim kartonlarla ev yaptım orda kalıyordu acaba soğuktan mi öldü yoksa baska bisey mi bilmiyorum benim yapabilecegim bisey varmiydi bilmiyorum dun gece antibiyotik verebilir miyim diye buraya sordum bazilari verebileceğimu bazilari olmaz dedi artik bende cok yoruldum kendi evime getirsem diye dun düşündüm bi yavruyu benim.kedilerim de hastaydı eger onlara geçerse baya sıkinti olur diye vazgectim kendi iki kedimde hastaydı son bi haftadir onlara odaklanıp sokaktaki yavruları biraz aksattim gibi geldi mamalarini falan veriyodum ama elimden bir şey gelirmiydi onu bilmiyorum

5 CEVAP

HepsiPati
HepsiPati

5144

Kısırlaştırsanız ne güzel olur. Hem kendide rahatlar,siz de kendinizi vicdanen rahat hissedersiniz. Ölü ve gelecekte ne olacağı belli olmayan yavrular dünyaya gelmez.

cerencetinc
cerencetinc

822

Belediye kısırlaştırırken daha dikkatli davranıyor, mutlaka kısırlaştırın her sene bu eziyeti çekmesin :(

ugurcil
ugurcil

2372

benim kalbim artık kaldırmıyor, kurtuldular diyip teselli buluyorum inanın.siz elinizden geleni yapmışsınız.sağ olun var olun.

tengrist
tengrist

11583

Vaktiniz var ise kısırlaştırın bunun sonu yok. Her 3 yavru kediden 1 i ancak yaşama tutunabiliyor zaten. Açlıktan hastalıktan araba altlarında ezilerek ölüyorlar.

Ebruss23
Ebruss23

2916

Düşündüm de çok kedi öldü belediye de umursamiyo belediye korkuyorum ölürse kendimi asla affedemem ve 3disi var sokakta kisirlastirma sansim.zor ozeeller de çok para istiyo

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 180 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80818 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR