Bunlar Orijinal Mi ?

selinay41
selinay41

16585 Puan

Arkadaşlar bunları internetten aldım orijinal mi sizce ? Bir de kedim 7 kilo kısır erkek 3 aydan fazla oldu iç parazit yapmayalı hapın hepsini mi vermeliyim ?


21 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17253

İnternetten iç dış parazit almayın... İnternetten hiçbir aşıyı almayın... Bazı arkadaşlarımız ''sahte ürün değil, orijinal satış yapıyorlar'' diye site önerilerinde bulunsalar da almayın. İç dış parazit dahil olmak üzere her aşının veteriner klinikleri haricinde satışları yasaktır. Petshoplarda dahi satılmaları yasaktır, sadece veteriner kliniklerinde satışı olur. Bu siteleri hiç mi denetleyen yok çok garip cidden. Aldığınız aşıda bir sıkıntı çıktığında hiçbir hak talep edemezsiniz çünkü veteriner klinikleri haricinde satışı yasak olan ürünü internetten satın aldınız siz.

forbs
forbs

3057

Caniverm’de olay farkli mi bilmiyorum ama genelde bu tabletler 10 kiloluk canli agirliga 1 tane seklinde verilir. Kediniz 7 kiloysa tabletin 3/4’unu vermeniz uygun olur sanirim

Lalis
Lalis

2867

dilanbulente aynen katılıyorum.İnternetten almayın aldırmayın da kimseye, sizin veterineriniz böyle bir şeye teyit verdiyse de veterinerinizi değiştirin mamalarda dahi orijinalini bulmak zorlasmisken siz kalkmış burda ilaç orijinal diyorsunuz 1 tane canın hastalanmasına ölümüne sebep olsanız vicdaninizin nasıl olacağını düşünüp ona göre davranın güvenilir dediğiniz yerden aldınız oldu da araya 1tane sahte karıştı kim verecek hesabını??

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

Vet of pet den aldıysanız orijinal dir. Nereden biliyorsun diyenler için veterinerim den teyit ettim.

Lalis
Lalis

2867

Başlığı açan arkadaşım kedini riske atmak istemiyorsundur eminim o yüzden ilaçları internetten alma kedinin kilosuna göre veterinerden satın al.

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Caniverm mavi poşet içinde oluyordu, yeşil mi olmuş ?
Orijinalliği konusunda hiç bir bilgim yok .Sokak kedileri icin dahil tüm ilaçları klinikten temin ediyorum.İnternetten ilaç almak , çok riskli .Karma asida bile sahteler çıkmıştı, bu tip ilaclarin sahtesi daha kolay yayılır.Yerinizde olsam kullanmam

ugurcil
ugurcil

2372

Caniverm etkili bir iç parazit hapı. Kontrollü kullanın, tek bir hap 10 kg olan bir kediye bile fazla. Üzülerek söyleyebilirim ki kötü bir tecrübem oldu oradan biliyorum.

emlgvn
emlgvn

352

Evet fiyatlar korkunç..niyetimiz onlara iyi bakmak ama ne olursa olsun parazit ilaçları veteriner dışında satın almayınız...Çok ciddi zehirlenme vakaları oluyor dönüşü olmayabilir çektiğiniz ve çekilen acı cabası.....Sonuçta bunlar zehir...Aradaki fiyat bu kadar farklı ise bence sorgulamalıyız neden bu kadar ucuz ( Tarihi geçmiş olabilir ,ilaç markaları farklı olabilir ki bu durumda onaylanmamış yada etkisi bile olmayacak bir ilaç olabilir.. vs. vs..) ...Tabi ki farklı veterinerlere soralım fiyatları sorgulayalım.. ama bu şekilde hep paramızı çöpe atmış oluyoruz ama asıl önemlisi ise onlara zarar vermiş oluyoruz...
Birde bunları satan insanların hep vermiş olduğu cevap da şu yıllardır satıyorum..Bu kimseye bir şey olmadı demek değil...

selinay41
selinay41

16585

Seri nosu tarihi falan var bence orijinal ben 45 tlye aldım veteriner 150 tlye satıyor bende biliyorum oradan almasını bence güvenilir

Cennet29
Cennet29

123984

Bi iç paraziti nasıl 150 ye satıyo veteriner. Normalde daha uygun cünkü . Başka vetlere bakabilirseniz çok iyi olur

stellabennett
stellabennett

119987

veteriner ve internetteki fiyat farkı çok uçurum geldi bana nasıl bu kadar fark olabiliyor bilmediğimden soruyorum

Lalis
Lalis

2867

@selinay41 bende biliyorum ordan almasını diyorsan burda bu başlığı acmayacaksin o zaman madem çok bilgilisin kimseye de resimle orijinalligini sormayacaksın he ayrıca sahte ürünlerde de barkod ve tarih oluyor o bir kıstas değil.Allah hayvanlarınızı korusun, cevap yazıp uzatmayın.Umarım siz haklı çıkarsınız hayvanların menfaati için.

Cennet29
Cennet29

123984

Kedi ne kdr büyük olursa olsun o haplar öyle yarım yarım kullanılmaz. 4 e bölüp 1 parçasını versin kedisini seven. Veteriner dışında biyerden iç dış parazit alan kişiler paradan tasarruf edeyim derken daha fazla zarara uğrayabilirsiniz.

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

@Lalis 1 veterinerden değil 2-3 veterinere belirttim bunu. Ayriyeten burada @Kimjeogguk isimli akadaş da veterinerinden teyit etmişti.

Serkul
Serkul

238

hap 10 kg ye 1 arkadaşlar ona göre dikkatli kullanın.
eskiden maviydi ama caniverm yeşil aromalı olmuş artık bende yeni öğrendim.
Göründüğü kadarı ile orjinal gibi bendeki skt de bu tarihle aynı 02.24
veterienerden 90 tl ye almıştım demekki gerçekten 1 e.5 koyuyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4303 Görüntüleme
  • 21 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR