Böbrek Yetmezliği Sorunu Olan Bir Kedi İçin Hibe

Patikos
Patikos

999 Puan

Merhaba arkadaşlar. Kaybettiğimiz böbrek hastası kedimizden kalan yüzde yetmişi dolu ipakitine, yüzde sekseni dolu Renalvet tablet ve yarıdan fazlası duran hill's k/d kuru mamayı, kargo alıcı ödemeli olacak şekilde hibe etmek istiyorum.

10 CEVAP

merhaba hangi şehirdesiniz bilmiyorum fakat çok güvenilir gönüllü sayfalar var yüzlerce hasta kediye bakan sahiplendirme yapan aklıma tekirfamily geldi mutlaka ihtiyacı vardır sorsanız bir? ya da suzionline mujudeonline instadan yazsanız takipçilerden hasta kedisi olana gitse karşılayamayan. zaten burdan kimse dönmemiş daha güvenilir ellere teslim olur şifa olur diye düşündüm. başınız sağ olsun :(

Trifane
Trifane

12042

Çok üzüldüm. Acınızı tahmin ediyorum. Bende çocuğumu böbrek yetmezliği den kaybettim 2 yıl oldu. Şimdi bir çocuğum benzeri bir durumu yaşıyor. Onu kirtarmaya çalışıyoruz. Benim çocuğum vefat ettiğinde bende vermiştim ilaçlarını. İnşallah ihtiyaci olan birine gider. Yüce gönüllülügunuz için tebrik ederim. Çok güzel bir şey yapıyorsunuz.

Patikos
Patikos

999

Maddi manevi ne kadar yorucu bir süreç olduğunu biliyorum. Bu hastalıkla savaşan yavrusu olan varsa aramızda mesaj yazabilir.

Patikos
Patikos

999

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için. Aslında bir süre oldu kaybedeli ama ben ancak kendime geldim, bakamıyordum ilaçlarına bile. Size de kaybettiğiniz kediniz için baş sağlığı, şimdiki kediniz için de bir an önce şifa diliyorum. Gerçekten çok zor bir süreç.

Patikos
Patikos

999

...

Patikos
Patikos

999

@whereisthepo0p instagramdan yazmayı düşünmemiştim, teşekkür ederim fikir için.

Trifane
Trifane

12042

Çok tşk ederim. Ben çocuğum vefat ettiğinde bir 6 ay kendime gelemedim. Sadece tasmasini aldım. Kliniğe goturdugum box i bile almadım. Acınızı yürekten paylaşıyorum. Şimdi bir çocuğum henüz 2 yaşına yeni girdi 1 aydır klinikte. Elimizden gelen herşeyi yapıyoruz. Çok zor gerçekten... Biliyorum...

Merhaba, çikomun bugün böbrek ve karaciğer yetmezliği olduğunu öğrendim. Maddi açıdan zorlandığım için karaciğer hapını alabildim. Başkası faydalanmaydıysa faydalanmak isterim.

Patikos
Patikos

999

Buradan da güncelleme yapayım. Instagram üzerinden bir sayfa aracılığıyla şehrimde bulunan bir kediye gitti ilaçlar. Umarım kimse yaşamaz böyle bir hastalık, yaşayan yavrulara da acil şifalar diliyorum.

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5436

Başınız sağolsun gerçekten çok acı bir durum. Yaşamadım ama düşünmesi bile insanın canını acıtıyor.. Diğer canlara aile olmakta bambaşka güzellikte birşey herkese nasip olmaz. İnşallah şuanki yavrunuzda sağlığına kavuşur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 365 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 9 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR