Apartman Hayatına Uygun Köpek Cinsi

govcemiray
govcemiray

1490 Puan

Yakın zamanda yürüyüş yollarının, yeşil alanların olduğu bir mevkiye taşındık. Haliyle köpek sahiplenmek gözüme daha da çok yattı ve ailecek sıcak bakıyoruz bu konuya. Fakat apartman dairesindeyiz büyük ırk çok istesem de bakılmaz diye düşünüyorum. Ayrıca bir kedi var evde, arkadaş olabilirler mi diye de endişelerim var. Apartmanda köpek bakanlar yardım ederse çok sevinirim. Hangi cins köpek daireye daha uygundur? Kısa tüylü ve az ses çıkaran cinsler tercihim.

9 CEVAP

akitalove
akitalove

19709

Şivava , pincher uygun olabilir ama yavru sahiplenirseniz uyum saglar diye dusunuyorum :)

govcemiray
govcemiray

1490

Her türlü köpeği severim ama bir tek şivavalara nedense ısınamıyorum :) Çok hareketliler, ısırıyorlar ve susmuyorlar arkadaş. Bir de süs köpeği değil de azıcık ele gelen bir köpek istiyorum.

Rottweiler tavsiye edebilirim yavruyken alırsanız eğer kediylede uyum sağlar ve havlamayan bir ırk daha doğrusu yani siz onu bir yere bağlayıp öyle alıştırırsanız gelene gidene havlar tabi ama ben markette besliyorum gelen müşteriler onunla oynadığı ve sevdiği için havlamıyor kolay kolay kimseye çünkü sosyal yetişti herşeyin başı bence köpeği sosyalleştirmek agresif yetiştirmezseniz rottweiler sizin için uygundur diye düşünüyorum ve çoğu kişi apartmanda besliyor emin olun Facebook'tan Rottweiler gruplarına girerseniz anlatmak istediğimi daha iyi anlayabilirsiniz

akitalove
akitalove

19709

Tüysuz olarak aklima onlar geldi :D

akitalove
akitalove

19709

Normal de havanese , maltese , bishon frize , yorkshire terrier , shih tzu , coton de tulear , morkie , shorkie say say bitmez tüysüz istedin diye onlari soyledim :D

govcemiray
govcemiray

1490

Aslında kısa tüylü değil de diğer cinslere göre daha az tüy döken bir cins de olabilir. Ben biraz alerjiğim çünkü kedi köpek tüyüne karşı, çok yüzümü gözümü temas ettirmemem gerekiyor ama gel de sevme işte :)

akitalove
akitalove

19709

O zaman maltese tamda sana gore diyebilirim antialerjenik cins cunku ben sana bizim kopek cinsleriyle ilgili blogumuza yonlendireyim en iyisi ordan bak karar ver :)

akitalove
akitalove

19709

Size attim ben mesaj :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1098 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR