Yavru Kedi Sahiplendirme

Amedsoner
Amedsoner

7898 Puan

Merhabalar. 37 günlük iki şapsik ve tatlı yavru kedimiz var. Onlardan ayrılmak istemesem de evde anneleri ve diğer erkek kedimle bana yük olacaklar. Sahiplenecek insanları buldum fakat ne zaman sahiplendirecegimi bilmiyorum. En sağlıklı süre ne zaman ? İki gündür anne sütünün yanında kuru mama da yiyiyorlar neredeyse hiç su icmiyorlar.


3 CEVAP

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

en az 2 ay kalsın yanında saglıklı olmasını istiyorsanız eğer... şuan için çok erken sakın vermeyin süte devam edilsin mamaya başlansın tuvalet eğitimide verin aynı zamanda . süt içtikleri için suya ihtiyac duymuyor olabilirler . burada kedileri doğum baska arkadaslarda var onlarda yazarlar mutlaka .

kedilimadam
kedilimadam

114398

Öncelikle maşallah demek istiyorum, gerçekten çok sevimliler. Deniz_berkan'ın dediği gibi en az iki ay kalmalılar. Su içmemeleri şu süreçte normal çünkü anne sütü bu ihtiyaçlarını gideriyor. Ama dişleri şu an neredeyse yok denecek kadar az ve ufak olduğu için kuru mamayı yavru kedi süt tozuyla ıslayarak vermenizi öneriyorum, bu su takviyesi de yapar aynı zamanda. Eğer anneleri yeterince ilgiliyse tuvalet alışkanlığını gerektiği gördüğü anda onları kuma taşıyarak yavaş yavaş kazandırmaya başlayacaktır ancak siz de bir haftaya kadar kedicikleri kuma götürüp eşeleterek kumla tanıştırabilirsiniz.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

fotoda ters olmus görebildiğim kadarıyla cok tatlılar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 572 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79784 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR