Tam Bir Korkak Kedi !

Pruplem
Pruplem

1448 Puan

Anket

Sevmek zorunda mısın kendi haline bırak
(3 oy)
Uzaktan sev
(2 oy)
Seni sevmesi için sana yardımcı olmalıyız
(1 oy)
Seni zamanla sevecektir biraz dayan
(35 oy)
Toplam (41 oy)

Merhabalar başlıktan da anlaşılacağı gibi benim miniğim tam bir korkak. Elbette diğer Kediler de yüksek seslere irkiliyor ancak benim sarmanım her şeyden korkuyla İnan’ın sevebilmek için her yerimi çizdiriyorum tırmalamadığu yer kalmadı .
Yalnızca sevdiği balıklı yaş maması var ondan verdiğim zaman bacaklarıma Patisi İle basıyor .. o kadar masum ve güzel ki ben de dayanamıyorum sevmek okşamak istiyorum.. çok aşırı dalgın uyurken partilerine dokunabiliyorum..kendime alıştırmaya çalışıyorum yaklaşık 2 ay oldu umarım alışır. Sevdirmek zorunda değil biliyorum sürekli oynatıyorum camdan bakıyoruz beraber çok seviyor :) başka ne yapabiliriz fikri olan var mı?


13 CEVAP

gunosari
gunosari

2936

Biz ikinci kedimizi sokaktan aldık.Başına ne geldi bilmiyorum ama aylarca tedirgin uyudu.Daha yeni yeni kendini bırakıp uyumaya başladı.Kediler mekanı çok önemseyen canlılar.Yeni bir mekanda kendilerini güvende hissetmeleri bayağı uzun sürüyor.Bu yüzden ona biraz zaman tanımalısınız.Zamanla peşinizden ayrılmıyorlar gölgeniz gibi oluyorlar sabretmenizi öneriyorum.Ortamı sahiplenecek evini ve sizi benimseyecektir.

Pruplem
Pruplem

1448

gunosari cevabınız için teşekkür ederim gerçekten öyle evin içinde eğer uyumuyorsa peşimden ayrılmıyor ama dokundurmuyor da yaramaz:) biz de sokaktan sahiplendik sanırım geçmişi sancılı. Sabredeceğim kedilerin bu güzelliği masumiyeti katlanmaya değer:)

Breda
Breda

3721

Bi de karakter meselesi.. Bazi kediler mincir mincir sevilirken.. Bazisi sadece kendi cani istediginde sevdiriyor.. Kimisi de uzaktan uzaktan.. Ben de sizin gibi ha bugün ha yarin ha alissin ha kisirlassin daha uysal olur diye umut ettim bekledim.. Ama pek bir degisme olmadi.. Sevdirmeyi sevmiyor kontes.. Cok üzülüyorum ben de.. Ama care yok.. :(

ursaminor
ursaminor

116511

Pruplem,
kediyle yaşamak sevgiliyle yaşamak gibidir. Siz, öyle böyle filan olmayın. Kendiniz olun :D
Sonra karşısına başka biri olarak çıkarsanız daha kötü :P


İşin şakası bir yana zaten o sizi disipline ediyor. Sakin ve mutlu bir insan haline getiriyor. Mesela ben sabaha kadar çalıştığım günlerde çok strese girince kalkıp göbeğine kafamı gömüyorum gurr gurrrr sakinleştiriyor beni (30 salise filan dayanıyor bazen :D) O da yeter eheheh

Susamsusi
Susamsusi

2256

Yaninda ani hareketler yapmamaya çalışın elinizle vs. Ona hic dokunmadan yanaginizi onunkine yaklaştırın. Uzaktan bakinca ona gozlerinizle "seni seviyorum " deyin :)
Hissediyolar emin olabilirsiniz.

nyssa
nyssa

1300

Ben ilk zamanlar yanımda uyurken telefonumun sesini kısıyordum,:)zamanla güvenmeyi öğrenecek size,mamasını yerken okşayın,o size geldiğinde alın kucağınıza ,arkasından koşturmayın o ters tepiyor,,bi de kedilerin ruh hali değişik bi an seni çok seviyorken bi an nefret edebiliyor,sebepsiz manik depresifler :)

Pruplem
Pruplem

1448

Breda:
Katılıyorum karakter meselesi:) umarım sizinki de en kısa zamanda sevdirir..
Susamsusi:
Evet hisleri gerekten etkili. Anlıyor beni söylemek istediğim şeyi özellikle mama konusunda gel diyorum mutlaka geliyor mama vermeden bir süre bekletiyorum yine de kalıyor yanımda:)bir de ona bal gözlüm pamuk oğlum falan diyorum yumuşak ses tonu İle. Gerçekten anlıyor..


Gunosari:
Gerçekten mi:) çok mutlu oldum :):):)


Nyssa:
Hakikaten öyle oyun oynuyoruz bir anda tırnak atıveriyor:) sanırım ikizler burcu :):)


TheCatLovesHim:
Sakin ve dengeli davranmaya çalışıyorum

Sabredin. Ve rahat bırakın çok peşinde koşmayın, yanında fevri hareketler yapmayın. Sakin olun. Zamanla sizi benimseyecektir.

nyssa
nyssa

1300

breda ;ben de ikizler burcuyum seni şikayet edeceğim :) ejejejej..kedileri ve bizi anlamak çok zor:)

gunosari
gunosari

2936

Peşinizde gezinmesi sizi sevdiği anlamına geliyor zaten.İyi bir şey bu.

Breda
Breda

3721

Evet sevgili gibi doğru.. ben ilgisiz oluyorum bazen küsüyorum.. bu defa gelip sürtünüp o kendisi yanaşıyor.. de bu sefer tabi eriyorum a benim balım a benim kızım.. azcık seviyorum.. sonra wwwııınnn.. gene aynı..çözmüşler bizi.. kaçan kovalanır di mi..

Kedimekim
Kedimekim

11068

Bende de 6 aylık bir sarman var 1 aylıkken sahiplenmiştim. Ilk günden beri kendini sevdirmeyi sevmiyor aynı sizin ki gibi bende tırmalamalara rağmen seviyorum. Aynı şekilde bizde camdan bakıyoruz bunu gerçekten çok seviyor ve en sevdiği şey yaş mama hatta kuru mamayı tek başına yemiyor. Bu sıralar sadece kuruya alıştırmaya çalışıyorum ama çok acıkmadıkça yemiyor. Siz siz olun sürekli yaş mama vermeyin yoksa büyüyünce benim gibi zorlanabilirsiniz. Bir de sanırım büyüse de size kendini sevdirmeyecek çünkü bu onun karakteri. Ama bu sizi sevmediği anlamına gelmez. Mesela benim ki geceleri hep yastigimda uyuyor. Bu gerçekten çok güzel

buddha_bar
buddha_bar

3998

Benim yavrulardan biri cok korkakti yavasca alistirdim tavsiyem kediye karşı ani hareketler yapma kediyi kucagina alma ama yanina gidip oldugu yerde sev illa sevmek ve guzel sözler soylemek gerekiyor 2 haftada gene rahatlamazsa kedi kedi nanesi al bayağı sakinleştirir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1439 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR