Çam Paleti Geçiş Süreci

grsaras
grsaras

3214 Puan

Çam paletine alıştırmak için nasıl bir yöntem uygulamalıyız

3 CEVAP

stellabennett
stellabennett

119987

mama değiştirirken yaptığımız gibi bunda da aşamalı olarak karıştırıp geçmeniz gerekiyor diye biliyorum Instagram’da humuslublog diye bir sayfa var onun öne çıkan hikayelerinde çam paleti isimli kısmı açarsanız orada ayrıntılı anlatıyor

Hurmisimm
Hurmisimm

924

Cam peleti miktarini gunden gune artirarak asamali olarak gecis yapmalisiniz. Topaklanan çam peleti ile eski bentonit i karistirirsaniz daha iyi olur elekli kum kabiniz yoksa . Elekli kum kabiniz varsa normal cam peleti kullanabilirsiniz yine aşamali sekilde.

Iceoglan
Iceoglan

11762

Eğer varsa ikinci bir kum kabına sadece peleti koyun, birisine de şu anda kullandığı kuma çam peleti koyun 1-2 avuç, üstte yine şu an kullandığı kum olsun. Kendisi kumu eşeledikçe çıksın ortaya. Pelet kumu her gün azar azar çoğaltın. Eğer 2. kum kabı imkanız varsa o kuma yaptığı zaman, karışık kum kabını artık kaldırıp çam pelete geçebilirsiniz.
Çam peletin topaklanmayan türünden kullanacaksanız mutlaka elekli tuvalet kullanın. Aksi halde temizliği korkunç. Ama topaklanan çam peletleri bence mucize bir buluş. Hem sağlıklı, hem tozsuz hem de eve dağılmıyor ;)
Patili günler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 162 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR