Erkek Kedilerde Kızgınlık?

thorcat
thorcat

851 Puan

Arkadaşlar erkek kedilerde kızgınlık belirtileri nelerdir? Benimki 10 aylık ve sürekli durduk yere miyavlıyor. Eve çiş falan yapmadı ama hiç yine de kızgınlığa girmiş olabilir mi?

4 CEVAP

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Olabilir. Ben dişi kedilerin bile isedigini duymuştum ama allahtan başıma gelmedi.benim kızım kizginlikta ama öncekilere göre daha hafif .

Alika
Alika

620

Merhaba
Erkek kedilerde eğer ortamda ondan başka bir erkek kedi yok ise koku bırakma ihtiyacı hissetmezler. Hiç tepki dahi vermeyen erkek kedi çiftleşmeye hazır olabilir. Erkek kediler çok kızgınlık anına girmeyebilir. Kısırlaştırılmadıkları müddetçe her daim çiftleşmek isteyebilirler.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Ergenliğe girmiş olabilir. Benim oğlum 9-10 ay arası ergenliğe girdi. Koku bırakmaya ise 13 aylık iken başladı. Evde tek kedi de koku bırakabiliyor ayrıca

Kjw
Kjw

2320

Benim kedim 11.ayını doldurdu bugün ve şuana kadar kızgınlığa dair hiçbir belirti göstermedi...Miyavlaması vs birşey istemek ya da oyun oynamak için her zamanki gibi değişik bişey yok...Ama belki tepki vermiyordur,bilemiyorum sadece bana yansıyan değişik bir durum yaşamadım.


Bende tek kedi olmayla alakası olduğunu düşünmüyorum ama henüz koku bırakma vs olayıda yaşamadık,umarım olmazda,yaşını doldurduktan sonra kısırlaştırmayı düşünüyorum...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 580 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR