Kuru Yaş Mama Alışkanlıkları Ve Kucak Sevdası:)

privacy031
privacy031

974 Puan

Merhabalar.. 11 aylık erkek british shorthair kedim var..ismi leo..3 ay oldu sahipleneli..kuru mama olarak royal canin british shorthair maması veriyorum.. önceleri gün içinde az ama daha sık yiyiyordu.. bu aralar günde 2-3 kez mamasını yemektedir. sizce bu normal midir? yoksa iştahsızlık mı var ki? birde yaş mamayı ayırt ediyor.. 100 grlık mamanın hepsini yemiyor..özellikle sulu kısımlarını yalayıp tanelerini bırakıyor.. normal midir sizce?başlarda haftada bir salam veriyordum, bi problem yoktu, ancak şimdilerde salamı da yemez oldu.. bu çocuğun yeme alışkanlıları değişti:)Acaba kuru mamayı çok sevdiği için diğer mamalara yanaşmıyormu ki?
bir konuda daha yardımcı olursanız sevinirim..devamlı kucağıma gelmek istiyor.. evde nereye gitsem kuyruk gibi peşimde takılıyor.. iş dolayısıyla gündüzleri yanlız bıraktığım için özlüyor olabilir mi ya da çok mu bağlandı bana acaba? görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.. ilk kedim olduğu için tecrübesizim..int ortamında araştırdıklarımla idare ediyorum..idare edin beni artık:)

1 CEVAP

Damak tadı değişmiştir. Farklı şeyler istiyordur. Mamasının markasını değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Kedilerin bazı alışkanlıkları değişebilir. Sevdiği bir yemeği artık yemek istemeyebilir. Yada belki o an karnı aç olmayabilir.


Sizin ilgi göstermenizi istiyor. Sizi çok seviyor. Özlemiş olabilir belki de. Bence çok şanslısınız. Çoğu kediler kucak sevmiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 480 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR