Kedim Felçli

Melisao
Melisao

106494 Puan

Kedim düzelir mi? Tekrardan kumuna yapmaya başlar mı?

5 CEVAP

Melisao
Melisao

106494

Çok büyük ameliyatlar ve hastalıklar geçiren minik 1 yaşında. Aslında sabahları biz yaptırıyoruz tuvaletini yani öyle bir düzenimiz oturdu ama yeniden kuma yapmasını isterim.


Teşekkürler.

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

Yaşlılık diyabet omurgayla ilgili sorunlar bağırsak ve idrar yolu çevresindeki kasların zayiflamasi böbrek hastaliklari eklem iltihabi vs aklima gelen bircok hastalik sebep olabilir tuvalet sorunlarina.Kedim felçli yazmissiniz omurgaya yapilan baski sonucu idrar ve dışkıyı kaçırma olabilir gun icinde birkac kez kumuna kendiniz kucağınıza alıp koyarsaniz belki etrafa yapmasina da engel olursunuz o da bu durumdan inanin cok rahatsizdir.Sabirla yapilmasi gereken davranışlar bunlar Allah yardimciniz olsun🙏

Busraskanli
Busraskanli

3154

detay bilmediğimiz için yorum yapamayız. detaylı bilgiyi hekiminizden öğrenebilirsiniz. ama felçli kedisi olan biri olarak bakımı hakkında size yardımcı olmak isterim. günde 1 kere idrar yaptırmak asla yeterli değil. en az 3 kere idrar yaptırmanız gerekiyor. günde 1 kere yaptırmanız ilerleyen zamanlarda idrar yolu, böbrek hastalıklarına yol açabilir. bez bağlamak sakıncalı, yara yapabilir.
ayrıca dışkı konusunda da mutlaka dikkat etmenizi öneririm. dışkısını her gün yapıyor olsa bile yeteri kadar yapmıyor olabilir. bu durum da ilerde dışkı zehirlenmesine kadar gidebilir. dışkısını mutlaka kontrol edin, elle muayene edin. şuan yapıyor olsa bile sonradan yapmamaya da başlayabilir. lütfen bu konuda dikkatli olun. royal canim gastro fibre mama öneririm, ayrıca malt miktarını da artırmanız gerekli. sormak istediğiniz bir şey olursa bana ulaşabilirsiniz. umarım bebeğiniz iyileşir..

dilanbulent
dilanbulent

17304

Kedinizin sağlık durumunu bilmediğimiz için yorum yapmamız mümkün değil. Detay verirseniz belki başına gelen, tecrübesi olan biri yorum yazabilir.

Melisao
Melisao

106494

Tuvaletini kendisi yapamıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 240 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR