Kedim Hasta Mı Lütfen Cevaplayın

Beyzakumsalll
Beyzakumsalll

1304 Puan

Merhabalar kedim bugünlerde sebepsiz yere miyavliyor yüzüme bakıyor miyavliyor biraz daha fazla uyuyor miyavlamasi da miyav gibu değil de meuuv gibi :) biseyler anlatmaya çalışır gibi ama yemesinde iştahında bi sorun yok 7-8 aylık acaba kızgınlık döneminde mi hasta mi?

4 CEVAP

Alika
Alika

620

Merhaba
Karnını bi kontrol etme şansınız varsa lütfen bi karnına bakin. Dokundugunuz zaman daha fazla miyavliyor mu?
Dışkısında yada idrarinda herhangi bi sorun var mi? Renk değişimi mesela. Patilerine birşey batmış olabilir. Patilerinid de kontrol edin. Bu tarz sorunlar varsa veterinere goturun.
Bu tarz sorunlari yok ise bu kedinizin sizinle konuşma tarzı olabilir. Miyavladiğinda ilgi istediği anlamına gelebilir. Sevin oyun oynayın. Mutlu bir patiniz var demektir :)

limtrf
limtrf

836

Kızgınlık öncesinde olabilir ya da bir sıkıntısı olabilir. Muayenesi ücretsiz olan bir yerde kontrol ettirebilirsiniz. Benim hırçın kedim de son günlerde bir değişik, bana çok bağlandı. Kısırlaştırma ameliyatından sonra dün eve getirdim hala mırlıyor yüzüme bakıp miyavlıyor, deli mi ne :) Vet de çok sağlıklı olduğunu söyledi. Belki dönemseldir bilmiyorum. Cevabım yardımcı olur umarım

Beyzakumsalll
Beyzakumsalll

1304

@alika çok teşekkür ederim yardımınız için fakat sebebini anladık akşama doğru kızgınlığa girmiş ondanmis şimdi yuvarlaniyor bitanem yerlerde :(

buddha_bar
buddha_bar

3998

Kızgınlasmistir cok abartirsa kedi nanesi ayarlayin bi yerden bayağı sakinlestiriyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 533 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR