Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Çam peletine geçeceğim tozlaşanlardan tren yol dan baktığımda kafam karıştı koku oluyor , vernik kokuyor, boya kokuyor, diye yorumlar yazılmış kullanan arkadaşlar kullandıkları ürünün ismini söylerlerse fikir verirlerse sevinirim
Semitaş kullanıyorum eve dağılmaması tozutmaması ve doğal olması müthiş Evet sıfır koku değil koku oluyor ancak çişi değil de kakası kokuyor o da benim kedim üstüne tam kapatmadığı için Temizleyince hiçbir şey kalmıyor Vernik cart curt kokmuyor
Semitaş kullanıyorum eve dağılmaması tozutmaması ve doğal olması müthiş Evet sıfır koku değil koku oluyor ancak çişi değil de kakası kokuyor o da benim kedim üstüne tam kapatmadığı için Temizleyince hiçbir şey kalmıyor Vernik cart curt kokmuyor
@irmtnc3 Semitaş çam mı kokuyor? Bende pelet kullanıyorum ama aldığım pelet çok pahalandi.Semitas mantıklı geldi şimdi.
Semitaş peletin yorumlarını okudum ama çok iyi yorumları yoktu yakın tarihte alım yaptınız mı
ben ilk defa bigcat power kullandım, kendi kokusu falan sıfırdı, bildiğiniz sıfır. çam kokusu falan hiçbir şey yoktu. topaklanması da fena değildi. şimdi naturalbastet aldım, işin doğrusu yine ağır bir çam kokusu yok ama biraz kokuyor. yine de öyle buram buram bir koku değil. ikisini karıştırarak kullanıyorum şu an. topaklanma mükemmel. elbette başka markalarda var, özellikle cats best gibi markalar aklımda fakat fiyatlar aşırı uçuk. 5 litresi 400 lira gibi saçma fiyatlar. maddi gücünüze göre yüksekten denemeye başlayabilirsiniz. topaklanmayan pelet de var, isterseniz bir inceleyin. daha uzun süre yetiyormuş, izlediğim videolara göre. bütçe açısından işinize yarayabilir.
Merhaba,
Ben bir ara pelet denemeleri yaptım.Kokusundan yanından koşarak uzaklasiyorlardi.Gunler sonra koku azaldı mı nedir, kullanan kediler oldu.Fakat berbat koku nedeniyle ama inanın berbat vazgeçtim.Simdi yine denemek istiyorum.
4 kedim var , kum nedeniyle gözleri ajanlar var . Ciğerleri için üzülüyorum.Ancak çok övgü alanlar inanılmaz pahalı, diğerlerinden emin olamiyorum.
Sorunuz vesileyle yorumlarla bilgileneyim.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.