N&D Mama?

thorcat
thorcat

851 Puan

Merhaba kedimin mamasını değiştirmek istiyorum n&d ile ilgili çok güzel şeyler okudum, eğer siz kullandıysanız görüşlerinizi yazar mısınız? Veya tavsiye edebileceğiniz daha iyi bi marka var mı? Veya mamalarınızı uygun fiyata aldığınız bir yer???

12 CEVAP

kedilimadam
kedilimadam

114398

Yorum yapan arkadaşlarıma aynen katılıyorum su içirme konusunda. Benim kedilerimin de N&D mamaya geçtikten sonra su tüketimlerinde gözle görülür bir artış oldu. Kediniz eğer 10 ayın üstündeyse ben portakallı balıklı olanını öneriyorum, tüy dökümüne de çok iyi geliyor.Bu zamana değin tahıllı mama kullandıysanız önce düşük tahıllı mama kullanmanızda fayda var.Çünkü uzun süre tahıllı mama kullananlar direkt tahılsız mamaya geçtiklerinde sindirim problemleri yaşayabiliyorlar. Ben de *********dan alıyorum genellikle, bugüne kadar da problemim olmadı.

gunosari
gunosari

2936

Düşük tahıllı kuzulu olanını kullanıyoruz 2 haftadır.Tüy dökümünde biraz azalma oldu.Çok severek yiyorlar yaş mama gibi koşuyorlar mamaya.Fazla su içiriyor birde bu mama hiç su içmeyen kedi bile su içer oldu.Tahılsızı almak istedik ama acana tahılsız yaramamıştı cesaret edemedik.2 hafta kısa bir zaman çok fazla bişey söyleyemiyorum o yüzden.Ama gerçekten severek yedikleri bir kuru mama.Daha uzun kullanan arkadaşlar yorum yapar inşallah.

tgckc
tgckc

102425

N&D Tavuklu ve Narlı Düşük Tahıllı Kısırlaştırılmış Kedi Maması kullanıyoruz. Mamadan çok memnunuz. Oğluşlarım bayılarak yiyor. Denildiği gibi de çok su içiriyor.

ursaminor
ursaminor

116511

Biz acanadan geçtik n&dye (portakallı balıklı az tahıllı);
çok sevdi
aşırı tüketme isteği geldi ve sonucunda kilo aldı (2kgdan fazla) ve göbeği yağlandı
su tüketimi arttı
enerji seviyesi düştü (çok aşırıydı şimdi hafif aşırı oldu :D)
hala yaramaz evet :)
tüylerine iyi gelmedi (acana daha iyiydi) çok tüy döküyor

gunosari
gunosari

2936

Ekleyeyim dışkıları da bizar yumuşadı sanki.Eve yakın diye *********dan aliyoruz hep.Fiyatlar aşağı yukarı hep aynı.5 kg felan alınca ucuz oluyor ama siz ilk alacaksanız 1.5 kg olanlardan alın.Yemezse boşa gitmesin.

tgckc
tgckc

102425

Sevgili ursaminor, mamayı belirli gramajda ve belirli öğünler(örn: 60gr/gün-3 öğün) halinde vermiyor musunuz? Kiloyu denge altına almalısınız.

ursaminor
ursaminor

116511

Sevgili tgckc, :)
Bebekliğinden beri her sabah yaş mama veriyoruz. (schesir veya instinct)
Artık günde sadece 25-30gr yiyor N&D (gündüz 10-15gr akşam 15gr şeklinde)
İlk başlarda aldı kiloyu şimdi dengeledik neyse ki (şu anda 16aylık ve 4kg800gr)

Bugün kısırlaştırma operasyonu var. Sonrasında diyetine başka bir şekil vereceğiz ilk 10-15 günü bir atlatalım da...

kedilimadam
kedilimadam

114398

@nyssa ancak 4aylık bir bebiş için en azından 3-4 ay kadar n&d tavuklu narlı kitten ya da orijen six fish kullanmanızı öneririm.Daha besleyici olacaktır.

tgckc
tgckc

102425

Super! Denge altina alinmasi cok iyi. Ayrica umarim sorunsuz gecer operasyon. Sevgi dolu opucuklerimizi yolladik :)

nyssa
nyssa

1300

acana’fan n&d ye geçtim ben de,kuzu etli düşük tahıllıyı kullanıyorum bu hafta balıklı portakallıya geçeceğim @kedilimadam benim kedim 4 aylık sorun olur mu?

kedilimadam
kedilimadam

114398

@nyssa kademeli geçiş yaparsanız sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum.Aynı markanın maması da olsa içerikler farklı olduğu için miniğin sindirim dengesini bozmamakta fayda var.O nedenle kademeli geçiş yapmanız sağlıklı olacaktır:)

nyssa
nyssa

1300

genelde hareketsiz bi iran kedisi olduğu için acana yı bıraktım aslında düşük tahıllıya geçtim,öyle çok farklı bilgi var ki,tavuk alerji yapabiliyor ,,düşük tahıllı olsun vs vs..hangisini uyguladam bilemedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1863 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR