Kedime Başka Yiyecek Vermeli Miyim?

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081 Puan

Kedim 10 aylık. British sort hair. Royal caninin yavru british sort hair olan mamasından veriyorum. Başka birşey yemiyor. Yoğurt ekşi oldugu için ağzına sürmüyor. Süt zaten kediler icin yararlı olmadığını biliyorum. Ama başka yiyecekler vermeli miyim? Çünkü şu an 2kilo 600 gr. Benim gözüme biraz zayıf geliyor. Ödül maması vermeli miyim? Ayrıca pişmiş tavuk balık vb şeyler ağzına sürmüyor. Sizce normal midir?

6 CEVAP

Mischka
Mischka

116595

Yumurta sarısını çok seviyor bizimki, her zaman değil bir kaç hafta bir hașlanmıș yumurta sarısı veriyorum, bazen sulandırıp yoğurt veriyorum, onu pek sevmiyor. Kendi yapacağım yemeklerde kullandığım tavuk göğsü olsun kuș bașı kırmızı et olsun birazını ayırıp yağsız, tuzsuz hașlayıp verdiğim oluyor, bayılıyor. Üzerinde içeriği %95et yazan ödül çubukları var çıldırarak yiyor. Kuru mamanın yanında haftanın 3 günü (salı-perșembe-pazar) 3 yemek kașığı kadar yaș mama yiyoruz. Sürekli tek tip beslemek istemiyorum, farklı tatlari denemeyi çok seviyor, severek yiyor, bizimki fazla seçici olmadığından bu onun da hoșuna giden bir șey.

Çoğu kedinin damak tadı farklıdır. Kedinize zararı dokunmayacak şeylerden verebilirsiniz. Hoşuna giden bir yiyecek olacaktır elbet.

oztasilares
oztasilares

3870

Bende ona uygun olabilecek tuz baharat kullanmadan bir çok şeyi veriyorum havuç patates haşlıyorum tavukla veriyorum biraz tavuk suyu katıp vs. yumurta seviyor yoğurt asla yemiyor bizim ki ödül maması da veriyorum zamanında dreamies almıştım tavuklu onunla da devam ediyoruz seviyor baya onunla eğittiğim ve tadını beğendiği için onunla devam ediyoruz daha iyileri var tabi ki ben arada sütte veriyorum ama %80 sulandırıyorum laktozsuz sütler daha sağlıklı oluyor kefiri bir kere denedik sevdi sürekli alamıyorum ama o da gayet sağlıklı kedi içinde

Reyaura
Reyaura

15210

Benimkide öyle malesef. Bazı kediler tek tip besleniyor sadece kuru mama yiyor baddaniyeye sarıp balık hindi vs vs yediriyorum haftada bi kaç kere içim rahat etmiyor herzaman kuru mama yemesini. Gimcat vitamin kullaniyorum istahini artırıyor denemenizi tavsiye ederim.

Kaplankedi
Kaplankedi

2820

insanlar gibi kedilerinde damak tadı da farklıdır.ona zararı olmayan birşeyler verebilirsiniz

eltarcin
eltarcin

116201

Siz, ona ek gıda vermekten ziyade, önce mamanızı değiştirin. Bu, ek gıdadan çok daha önemli.
Yaş mama (Instinct olabilir.), Ödül maması (Orijen iyi bir seçim olur.) verebilirsiniz. Malt, vitamin vb. şeyleri zaten verdiğinizi düşünüyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 809 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR