Kedim Yediği Kuru Mamayi Artık Yemiyor?

Helenova
Helenova

315 Puan

Arkadaşlar kedim 2 yaşında ve bebekliginden beri kullandigi acana kuru mamayi artık yemiyor. Aynı durumu yaşayan var mı? Veteriner değiştir diyor. Ama hangi marka ve hangisini yiyeceğini bilmiyorum. .aynı durumu yaşayan arkadaşlar yol gösterebilir mi?

6 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125141

Kediler doğada hep aynı şeyi yemez .Bir gün kusnavlar, bir gün sürüngen, bir gün böcek.O yüzden uzun süre aynı mama ile devam etmenin sağlıklı olduğunu düşünmüyorum.Bendeki en büyük olan bir yüz çevirir ise mamadan, öldür Allah yemez.
Bir çok marka değiştirdik, hepsine bedeni ayrı tepki veriyor Hiç bir mama her kediye iyi gelir diye bir garanti yok Bu yüzden deneme yanılma yoluyla ilerlemek durumunda kalıyoruz.
Kolay gelsin

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

Kısır mı kediniz? bebeklikteyken ihtiyacı olanlarla büyüyünce olanlar farklilasiyor mesela taurin her yaşta onemli en cok bebeklikte onemli gozleri icin kediniz bebeklikten cikmis 2 yasinda oldugundan kisirlastirdiysaniz kisir mamayla degilse de yetiskin mamayla beslersiniz hangi marka derseniz bisey diyemiyorum her kedinin damak tadi farkli farkli☺️ acana kaliteli bi mama diye biliyorum onun ayarinda bi mama butceniz var ise orijen nd royal proplan vs aklima gelmiyor baska ekleyenler de olur bunlardan birini inceleyip alablirsiniz

blue_hpood
blue_hpood

128941

mamayı her öğün önüne koyup yarım saat içinde yemezse kaldırın. bunu her öğün tekrarlayın ve aktivitesini mutlaka yaptırın. gün içerisinde yorulması gerekli. mamanız gayet güzel değiştirmeyin. doğada yemek seçimi diye bir şey yoktur, avlanır ve onu yersin gibi düşünün. kediniz bir evdeyim, dur burun kıvırayım da şunu değiştirsinler gibi plan kuracak kapasitede bir zekâya sahip bir canlı değil. gün içerisinde aktivitesi tamamlanırsa o mamayı öyle bir yer ki şaşarsınız:)

Catsusam
Catsusam

3415

5 yıl boyunca yediği mamayı bir sabah kalkıp yememeye karar verdi. 2 gün boyunca da ne yaptıysak yemedi. Markayı değiştirdik.

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

Verdiginiz mama yavru mamaysa 2 yasina gelen kedinin ayni mamayi yemesi mantikli diil ihtiyaclarindan dolayı.Ayni markanin diger serilerine gecin acanadan memnunsaniz ama yasini goze alarak.

lorelai
lorelai

347

Yavru kuru maması mı veriyorsunuz?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 267 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR