İzmirde Kedimin Kalabileceği Yer?

chen
chen

5841 Puan

İzmirde bornovada oturuyorum. Yardımcı olursanız cok sevinecegim. 4 5 ay kalabilecek makul bir ücret ödeyeceğiö sadece evini acabilecek bir yer açıyorum bu aylar sonucunda kendi evime gecerken alacağım kedilerimi. 2taneler evde rahatca dolasabilecek, güvenli bir yer arıyorum. Aylık ücret dışında kedilerimin mama masraflarını ben karşılacagım gidip gelipte ilgilenecegim izmirde olcagımdan. Yardımcı olur musunuz kedilerimi cok seviyorum mecburi kısa dönemlik böyle biraey gerekiyor kaldıgım yer kendi evin olmadıgımdan dolayı bilgisi olan veya bakabilecek olan ulaşabilir mi? Gercek hayvanseverler 05536345244

7 CEVAP

bsecnl
bsecnl

9779

sebebi nedir bırakmanızın

chen
chen

5841

Sebebi kendi evimde değilim malesef ailemin evindeyim, ailem bi kaç ay kadar sabretti artık istemiyolar evde kesinlikle,her gün kavga, benimde sınava girip kendi evime gecmeme 4 5ay var, bu süre zarfında bu sekilde idare etmem gerekiyor yani zor durumdayım bu konuda o yüzden.

yasement
yasement

119858

Bulabildiniz mi

chen
chen

5841

Hayır :( @yasement

Reyaura
Reyaura

15210

Armut diye bir site var oraya üye olup teklif falan veriliyor bi şansını dene istersen. Kedi otelleri var instagramda facebookta ama onlar ozel oda kiraliyorsun oda cok makul bi fiyat olmuyor belki bi ogrenciye falan denk gelirsin kabul eder allqh yardimciniz olsun.

yasement
yasement

119858

Ben de izmirdeyim paylasayim sosyal medyada. Belki bi tandigin tanidigi cikar.

chen
chen

5841

Tesekkür ederim ikinize de umarım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 673 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR