Gırgır Hanım'ın Patisinin Alti Catlamis Soyulmus

goknur
goknur

18247 Puan



  1. Kizimizin sorunlari bitmedi gitti. Gozlerindeki akinti capaktan kurtulduk derken simdi patimizin alti catlamis ve soyuluyor. Internette pek bununla ilgili bir bilgiye rastlayamadim yeni farkettim simdi daha once basina gelen varmi.




  2. Biliyorsunuzdur ki Girgir ikinci kedimiz. Citir 10 aylik disi ve 9 aydir bizimle ama Girgiri yeni sahiplendik. Citirin vucudumu diyim artik derisimi diyim cok gergin ve sert yapili kasli gibi yani ama Girgirin oyle degil. Hamur gibi. Sizin kedileriniz hangi tanima uyuyor. Benim hangi kizimda sorun var ve ilerleyen zamanlarda duzelirmi bu durum. ( ben Girgirin daha saglikli beslenme duzenine oturmadigini ve o yuzden yumusak bir vucut yapisi oldugunu dusunuyorum ) cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim.



1 CEVAP

Alika
Alika

620

Merhaba
Pati altinin soyulmus olusu ile alakali bir resim atmaniz daha hoş olacaktı fakat elimden geldiğince cevaplayayım. Bir deri soyulması gibi, çatlakların yanlarında hic bir renk değişimi yok ve kendi kendilerine kopup gidiyorlarsa hicbir sorun mevcut degil. Fakat bu çatlaklar fazla derine inmiş vede renk bozulmaları fazlaca mevcut ise veterinerize götürmelisiniz.


Ikinci sorunuzuda şöyle cevaplayabiliriz, kedilerinin derilerini cimdikliyormus gibi tutup bir turdan bir tik fazla çevirip bırakın. Öldüğü gibi eski halii donuyorsa hicbir sorun yok ama dönmesi uzun zaman alıyor yada etrafında donduruyemiyor ise petizin sivi alinimi arttin. Boylr bir sorun yok ise fenetim farklilar diyeceksiniz:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 450 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR