Falgyl Oral Süspansiyon

riuhole
riuhole

3534 Puan

Merhabalar veterinerimiz bize kandaki bakteriden dolayı flagyl adlı bir antibiyotik şurup yazdı. Eğer kullanan yahut olumlu ya da olumsuz fikri olan biri tecrübelerini bizimle paylaşabilir mi? Daha önceden de 5 gün enjeksiyon şeklinde antibiyotik tedavisi görmüştük. Antibiyotik ağır olduğu için bunu kullanma konusunda çok titiz yaklaşıyorum arzu edersiniz ki. Kedimin minicik canına eziyet etmek istemiyorum tedavilerden tedavi beğenir olduk ne yapmam gerekiyor artık aklım almıyor..

7 CEVAP

dilex
dilex

4519

1 hafta kullanmistik hic bir yan etksii i gormedim.(0.5 ml sekli de kullndk)

dilex
dilex

4519

Ayni sebepten kanda bakteri vardi.1 hafta snra tekrr tahlil yapildi temiz cikti.rhtlikla kullannilrsnz

riuhole
riuhole

3534

İçime su serptiniz çok teşekkür ederim

Roza23
Roza23

19328

Biz de kullandık . Icerken sıkıntı yapip kaçtı falan ama çok iyi gelmişti benim kedime. Doktorunuz vermiş zaten bence mutlaka deneyin :)

Sutunannesi
Sutunannesi

15873

Bizde kullandık kanlı dışkı sebebi ile. Ama bizim için o süreç kabus gibiydi bir türlü veremiyordum enjeksiyon ile biraz da kedimin hassaslığındsn kötü bir süreçti. Evde gergin bir ortam oluştu yüzümüze bakmıyordu yanımıza yaklaşmıyordu derken en son yemeden içmeden kesti kendini bende mecburen ilacı bırakmak zorunda kaldım. Kanlı dışkısı da düzelmişti zaten kötü bir yan etki görmedim sadece vermek zordu biraz da kedimin hassas bir psikolojiye sahip olmasından dolayı biz yeteri kadar kullanamadık. AMa kullanan kimseden kötü bir yorum duymadım. Endişenize de gelirsek aynı endişeyi bende yaşadım kedim devamlı hasta olduğu için devamlı antibiyotik tedavisi görüyordu. İşte sonra da bu dışkı olayı olunca veterinerimize sordum dedim son 2,3 ayda devamlı antibiyotik kullandık bunu 1 hafta kullanmamız zararlı olacak mı. Kendisi bu şurubun zaten bebekler için olduğunu bizim şu an bu bünye ve bu yaşta içtiğimizde hiçbir etki gösteremeyecek kadar hafif olduğunu o yüzden korktuğum gibi onun bünyesine ağır gelmeyeceğini ve olumsuz bir şey oluşmayacağını aylardır bunu kullanan hastalarının olduğunu ve asla olumsuz bir durumla karşılaşmadıklarını söylemişti :)

riuhole
riuhole

3534

Bize de 5 gün 0.5 ml şeklinde verildi, ne için kullanmıştınız faydasını gördünüz mü?

Roza23
Roza23

19328

Nasil oldu kediniz?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 577 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR