Yeni Evimin Bahçesinde Yaşayan Erkek Kedi Ne Yapmam Gerek

KeLeBeKciK
KeLeBeKciK

896 Puan

Merhaba yeni evime taşındım bahçesinde yaşayan erkek kedi var diğer kedileri bahçeye sokmuyor kıyamadım kovmadim su ve mama veriyorum yavaş yavaş sevdirmeye başladı kendini buraya kadar güzel isimde verdim ona ama bahçeme sebze ekmek çamaşır kurutmak masa sandalye vs koymak istiyorum ama bu beyefendi başlamasın heryere çiş yapmaya kovmak istemiyorum alışmış günah evi bilmiş ne yapmam gerekiyor yardımcı olur musunuz ???

4 CEVAP

kang14
kang14

3685

Ona sokak hayvanları için olan kedi evinden alıp bahcenizde onun yatmaktan hoslandıgı yere yakın o evi koyabilirsiniz. Uygun fiyatlılar zaten. Mamasını ve suyunu sebze ektiğin bahcenin önüne koyun. Kediler yemek yediği uyudugu bölgeye yakın tuvaletini yapmayı sevmezler çünkü. Sıgınacak yumusak evi olursa camasırlarınıza zarar vermez bence.Masa ve sandalye için bir sey diyemem 😅 güneş olunca masa ve sandalyeye de yatabilir 😅 ama örtü sermeyecekseniz bence sıkıntı yok zaten dısarıda da tozlancak o esyalar. Her halikarda temizleyeceksiniz onları. Bizim bahcemiz büyük agaclar cicekler ve maydonuz vs de ekili ama bahcemizde ki hiç bir kedi bizim evin bahcesine wc yapmıyor. Karsı tarafta bol yesillikli alan var kimseye ait değil genelde orda yapıyorlar.

KeLeBeKciK
KeLeBeKciK

896

Teşekkür ederim cevaplarınız için söylediniz gibi mama ve su kapını ekilen yere koyucam ama erkek oldu için kızgınlık döneminde bahçeyin heryerini işaretleme ye kalkmasin benim asıl korkum bu ☹️

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

İyi niyetinizi takdir ettim👏 belki mamasini suyunu bahcenizin yan tarafinda bi yer varsa oraya koyarsaniz gelip yiyip gidebilir zaten erkek kedi oldugu icin her zaman orda durmaz miyav miyav mahalleyi turlar.

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

Dogru dedi arkadas mama su olan yere yapmazlar ama alanınız buyukse ekilen yer tabii o zaman yaparlar

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 175 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.993 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR