Kedim Çişini Kumuna Yapıyor Ama Kakasını Lum Kabının Hemen Önüne Yapıyoe

cansukrgn
cansukrgn

201 Puan

Merhaba kedim çişini hep kuma yapar fakat kakasını son 1 aydır hep tam kumunun önüne yapmaya başladı ne yapsak düzeltemiyoruz kumu her zaman temizdir günde 2 kere sabah akşam temizleriz üstüne yeni kum da aldık sever diye ama yine kakayi kumun önüne yapıyor ne gibi bi sıkıntısı var çözemedik.

6 CEVAP

Kum kabının yerini falan mı değiştirdiniz acaba biz sağdan alıp sola koyduğumuz gün bide altına paspas koymuştum belkide onu istemedi tepki amaçlı geldi gözümüze baka baka halıya işedi... Saatlerce dışarda kaldığımızda bile asla farklı bir yere çişini yapmaz sadece kumuna yapar eve gelir gelmez kum kabına koşar.

cansukrgn
cansukrgn

201

yok eve geldiginden beri kum kabi ayni yerde dedigim gibi 1 aydir boyle yapmaya basladi, zaten cisini kuma yapiyor kakasini direkt o paspasa yapiyor anlayamadik gitti

blue_hpood
blue_hpood

128292

kumu değiştirdik demişsiniz, farklı marka tane boyutu falan etkilemiş olabilir. kapalı tuvaletse kapağını çıkarın. kokulu kumsa değiştirin. eski kumunda deneyin tekrar, düzelmezse başka yollar düşünebilirsiniz.

İşe yarar mı bilmiyorum ama tuvalete gittiğini farkettiğiniz an yanına gidin ve dışarı yapmadan kedinizi kabın içine koyun sabırlı olun bunu sürekli tekrarlayın umarım düzelir

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

Koyduğunuz paspastaki koku ya da dokusi ona cazip geliyor olabilir onu kaldirmayi deneyin

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

Dokusu yazacaktim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 247 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR