Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
arkadaşlar, 27'si ila 3'ü arası arkadaşımla tatile gideceğiz, izmir içi bakıcı birini arıyorum. hiçbir yerde bulamadığım için buraya yazıyorum en son çare olarak. mümkünse camlarında file olan kedi bakımından anlayan birine ihtiyacım var. ulaşımı sağlayacağım, mama ve kumu da karşılayacağım. kedim erkek, kısır, iki yaşında, kendi halinde takılmayı seven bir tip:)
bakıcı bulabileceğim site önerileri olan varsa lütfen paylaşsın.
Armut, petsurfer gibi sitelere bakabilirsiniz. İzmir'de muhakkak birini bulursunuz. En ufak şüphe duyduğunuz kişilere vermeyin. Bir kere kedinizi verdikten sonra alana kadar o kişi ne kadar ilgili davranırsa öyle bakılacak. Bir odaya kapatıp gitse haberiniz bile olmaz, dikkatli olmak lazım.
zey940 maalesef armut ve petsurfer’ı altüst etmeme rağmen bulduğum tek kişinin de akrabalarının 4 kedisini aldığını öğrendim. kiminin kedisi kiminin köpeği var, kimi 7. katta, benim kedim de balkonda geziyor nolacak ki diyen tipler.. zaten içime bir kişi sinmişti, başka birini bulmakta güçlük çekiyorum.
Aslında bu kadar kısa süre için evde kalabilirler tek başlarına. Benim kedim 7 gün tek kalabiliyor. Veterinerimiz bize kediler insanına değil eve bağlanır. Mümkün oldukça yerini değiştirmeyin. Yeterli mama su tuvaleti sağlayın yeterli demişti. 7 senedir böyle devam ediyoruz.
İlçe olarak neredesiniz?
Birkaç yere ben de yazacağım. Umarım bir dönüş alırız.
Bence kimseye güvenilmez, kedinizi kaçırırlar falan çok korkunç. Evde durması en iyisi eğer 2 günde biri gelip mama ve sularını koyarsa. Yani evde tek durabilir sadece mama ve su için birinin gelmesi gerekiyor en azından kendi evinde durur ve stres olmaz. Bir de kamera alabilirsiniz. Bunun dışında kliniklerin pansiyonları oluyor en azından böyle yapın bence hiçbir insana güven olmaz genelde kafeste bakılıyor kliniklerde ama ek ücret vererek bazı hekimler odaya koyuyor.
evde bir gün bıraktım daha önce, kafayı yedi. yeni bir yere gittiğinde tepki vermiyor daha önce 2 kez yerini değiştirdim, aynı gün koşup oynadı sıkıntısız şekilde fakat bir gün yalnız kaldı, geri döndüğümde delirmek üzereydi hayvan. maalesef..
catsusam ben tire’deyim fakat yakınlarda birini bulursam götürebilirim.
Catsusam teşekkür ederim:))
huqi yalnız kalamıyor maalesef, bağırmaya başlıyor. gelip bakabilecek hiç kimse de yok maalesef..başka bir eve çabuk adapte oluyor, daha önce 2 kez yer değiltirdik, umrunda bile olmadı ama bir gece yalnız bıraktım, geldiğimde kafayı yemişti. ben de bu sebeple bireysel evinde bakabilecek birini arıyorum..
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.