Furminator

Memnun olan arkadaslar furminatorun hangi cesidini kullaniyor soyleyebilir mi?(kedi icin olan)

13 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Biz de 4,5cm olanının (Small) Kısa tüylü kediler için olanını kullanıyoruz.
Çok pahalı orijinali ama biz yurt dışından zorla kendimize hediye aldırmıştık :D
(yani getirmelerini rica ettik getirince parasını almadılar bizden şahane :D)


Fıstık hanımın en çok kalça ve kuyruk bölgesinden tüy dökülüyor. Furminatör ciddi oranda azaltıyor 10-15 gün kadar tüy dökülmesini. Ama kuyruktaki incelmeyi ben de fark ediyorum açıkçası furminatör sonrasında.

Heiter
Heiter

115202

Fotoğrafı yükleyemiyorum. Her neyse, 4.5 cm olan taraktan bahsediyorum. Kısa tüylü kediler için olan. Tavsiye ediyorum. Pahalı olduğunu kabul ediyorum ama gerçekten ihtiyaç duyunca parayı gözden çıkarıyor insan :/

KedimVar
KedimVar

119251

Ben kısa tüylü kediler için olanını kullanıyorum. 4,5 cm. Çok memnunum sadece tararken tüylerin havada uçuşma sorunu var. Bu sorunu da olabildiğince yavaş tarayarak, taradıktan sonra tüy toplama rulosuyla taradığım yeri temizleyerek ve bir yandan furminatorle tararken diğer yandan normal tarakla çıkan tüyleri toplayarak aştım. :)

gunosari
gunosari

2936

Furminator Uzun ve Kısa Tüylü Kedi&Köpek için Tüy Toplayıcı Tarak 6,8cm olanını aldık.Şu 29 TL olanını.Açıkçası normal tarakların topladığı tüyün 3 katını falan topluyor.Ama büyük kedinin tombiş olan kuyruğunu 1-2 taramada yarıya düşürdü.Bir daha kullanmaya cesaret edemedik.Yoluyormuş gibi hissettik.Tararken mutlaka bir örtü kullanın çünkü acayip uçuşuyor tarağı temizlerken.
Kedilerde çok hoşlanmadı zaten taraktan.Gerçi bizimkileri baz almayalım zira ikisi de nefret ediyor taranmaktan.Kullanan memnun olan olan çok ama biz memnun kalmadık.

dilex
dilex

4519

Uzun/kisa tuylu kedi ve kopekler icin olan genis agizlidan kullnyrm.kedim de kusa tuy oldugu icin haftada 1 kez furminatorle,diger gunler ise normal daha nazik bi tarakla tariyorum.memnunum.

Heiter
Heiter

115202

Furminator kullanıyoruz. Evvelden ucuz yollusundan bir tarak almıştık çünkü o dönem hiç denecek kadar az dökülüyordu tüyleri. Şimdi kızışma dönemleri diye eski tarak yetmiyor artık.
Bundan çok memnunuz ama tek sıkıntı şu: kullanırken tüyler uçuşuyor. Biz taradıktan sonra tüy toplama rulosu ile yeri temizliyoruz. Onun dışında süper. Ölü tüyleri topluyor. Tüy dökümü bariz şekilde azaldı. Yakında eski hallerine döneceklerini düşünüyorum.
Tarağın fotoğrafını da ekliyorum.
Furminator

Heiter
Heiter

115202

Fotoğraf yüklenmemiş. hizliresim.com'da bir sıkıntı olduğu için başka siteler kullanıyorum ama onlarda da fotoğrafı göstermiyor. Tekrar deneyeceğim.
Furminator

yunus26
yunus26

393

Furminator Uzun ve Kısa Tüylü Kedi&Köpek için Tüy Toplayıcı Tarak 6,8cm ben bunu sipariş verdim dün yorumlar olumlu umarım iyidir

Heiter
Heiter

115202

Ürün orijinal ise sıkıntı olacağını sanmıyorum.

Bizimkilerde kisa tuylu bende ondan almaya karar verdim hepinize tesekkur ederim:)

dilege
dilege

1857

Bizde de uzun tüylü kediler için olanı var. Diğer taraklara göre baya fazla tüy topluyor, özellikle bizimki aşırı tüylü olduğu için başta hoşuma gitmişti. Haliyle dökülme de daha az oluyor. Haftada bir taramak yetiyor. Ama taranmayı zaten sevmeyen kedim bu tarakta iyice hırçınlaşıyor. Yakalığını takmadan tarayamıyorum. Bence ölü tüylerin dışında normal tüyleri de yoluyor yoksa bu kadar hırçın olmazdı. Belki de kısa tüylü kediler için olanını tercih etmek daha faydalı olabilir, çok derine girmez dişleri. Ama bundan sonra tüy toplayan eldivenlerden almayı düşünüyorum, en az can yakıcı o olur sanırım.

Amedsoner
Amedsoner

7898

FURMİNATOR LARGE CAT UZUN TÜYLÜ KEDİ TARAĞI bunu aldım . Uzun tüylü kedim için inanılmaz fark etti. Hassas bölgeleri hariç hafta da bir kes tariyorum. Çok faydalı bir urun

Tesekkurler.inceleyecegim veterinerimiz tariyor asi ve kontrole gittikce ama yine de dokuluyor duzenli taranmalari lazim su aralar baya tuy dokuyoruz malesef

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1058 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR