Sizce Sahiplendirmeliyimmi?

Linaymin
Linaymin

2233 Puan

Merhaba yaklaşık 9 10 aydır baktığım brtisih kırma kedim var ve ne yaparsak yapalım kendini asla sevdirmiyor zorla sevsek ısırıyor. Ona hiç dokunamıyoruz vitaminleri mamaları relax paste neler neler aldık ama işe yaramıyor . Yabancı insanlara tıslıyor ve ileride bebek düşünüyoruz bebeğe zarar verir diye endişeleniyorum . Sizce sahiplendirmelimiyim?

8 CEVAP

Cennet29
Cennet29

123955

Keşke almasaydınız ztn kediden anladığınızda yok belli ki. Onu sevecek ve saçma sebeplerle ondan vazgeçmeyecek birine verin

Cennet29
Cennet29

123955

Biride sizi zorla sevse kızarsınız. Her hayvan kendini sevdirmek zorunda mı? Sevdirmiyo diye bide gelmiş sitem ediyosunuz. Şu hayvanları rahat bırakın

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

Kedi icin en hayırlısı sahiplendirmeniz arkadasima katiliyorum dost acı söyler yavru almayi da dusunmeyin o karakterdeki anne kedi daha da hircinlasir yavrulari oldugunda çünkü sakin kediler bile yavrularini korumak adina saldirganlasiyor anne olunca.

Emirrckr
Emirrckr

13067

Kesinlikle,
Bir kedi sahiplenirken her koşulu düşünüp öyle sahiplenin.
İleride bebeğim olursa ne olacak,kedim yaramaz olursa ne olacak,kendini sevdirmezse ne olacak?...
Bu gibi sorulara içten cevap vermek gerekiyor.
Hatta direkt sahiplendiren kişiler bu soruları sormalı ve verilen cevaplara göre sahiplendirme yapılmalı ama işte..Diyecek bir şey yok.

blue_hpood
blue_hpood

128292

bu durumu değiştirmek için yeterli kapasiteye ve isteğe sahip olduğunuzu sanmıyorum. ya baştan, sıfırdan kedilerle ilginizi algınızı değiştirecek ve onları yeniden tanıyacaksınız ya da sahiplendireceksiniz. kediler hakkında bilgiye ihtiyacınız var, nasıl severim diye sormanız da kapasitinizi ve beklentinizi gösteriyor. kediyi sevmek için mi sahiplendiniz? neden kedi sahiplenmeliyim gibi soruları bir kedi sahiplenmeden önce soracak bir olgunluğa da sahip değilsiniz anlaşılan. en azından onun için en iyisini yapıp iyi birine sahiplendirin. sizin gibi olmayan birine. camlarında file olan veya yaptıran, kediyi kedi olduğu için sevecek birini bulun.

Cennet29
Cennet29

123955

@sevimcolak 😄 yavru alacağı yok ztn siz yanlış okumuşsunuz ztn elindekinden kurtulmaya çalışıyo. Kendisi bebek yapmayı düşünüyormuşta kedi bebeğe zarar verir mi diyo. Her bebek bekleyen kedisini köpeğini bıraksın ozmn oh ne güzel valla .

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

Heee ben yanlis okumusum cidden Cennet Hanım 😁 haklısınız valla dediklerinizde👍
hayvan sevgisi ve ilgisi koşullara bagli olmamalı..

Lalis
Lalis

2867

Her hayvan farklı farklı özelliklerle doğuyor kardeşlerde bile kendini sevdirmeyen korkak olan var daha insancıl olan yaklaşan var bunu degistiremeyiz ki kabullenmek gerek, kedi ve köpekler genelde bebeklerle çok iyi anlaşıyor videolarda da görebilirsiniz ama siz yine de arkadaşların dediği gibi onu her haliyle sevecek bir yuva arayışında bulunursanız iyi olur anlaşılan çok bağlanamamışsınız sizde kediye. Yoksa buraya bunu yazamazdınız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 245 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR