Ücretsiz Kısırlaştırma

ca__3848
ca__3848

230 Puan

Sanırım hayvan barınakları kedileri ücretsiz olarak kısırlaştırıyormuş, bununla ilgili bilgi alabilir miyim? Tavsiye eder misiniz?

4 CEVAP

DEMET92
DEMET92

18608

merhabalar;
ben ücretsiz değilde kliiklerden daha az fiyata kısırlaştırdıklarını biliyorum. fakat onların yapacağı bu ameliyat çok güvenilir değil. bir ablam birisine kedi sahiplendirmiş ve kediyi gidip az fiyat barınajta kısırlaştırmış. yavrum feryat figan olmuş ameliyat sonrası . onlar da gelip ablamın kapısına bırakıp kaçmışlar. ablam tekrar ameliyat ettirdi özelde iyileştirdi. yani bir kereliğine verin bu parayı ve kediniz acı çekmesin. bu paraları kendimize bir kıyafet alırken harcıyoruz.

pufibey
pufibey

571

Kedisini yeni kısırlaştırmış biri olarak söylemeliyim ki arkadaşım belediye veterinerliğinde tanıdıkları var diye kısırlaştırtabiliriz istersen dedi. Lakin işin içinde hem hijyen hem anestezi gibi dikkatle yapılması gereken bir işlem olduğu için Anipoli (cihangir) kliniğinde (tavsiye üzerine) yaptırdım. Eve geldiğinde hiçbir sıkıntısı yoktu ve anestezi etkisinden de kolaylıkla kurtuldu. Üstelik kısırlaştırıldığında 5 aylıktı. Demem o ki siz yine de güvenilir bir kliniğe başvurun

Heiter
Heiter

115202

Belediyelerde sokak hayvanları ücretsiz kısırlaştırılıyor diye biliyorum fakat evcil hayvan için para vermeniz gerekiyor. Belediyelerdeki fiyatlar daha uygun oluyor ama hizmet kalitesi de şekilde daha az olabiliyormuş. Konuyla ilgili eski gönderilere bakabilirsiniz. Kimisi fiyata kıyasla verilen hizmeti yeterli bulurken, kimisi memnun olmuyor.

limtrf
limtrf

836

Dişi kedimi geçen hafta yaşam veteriner kliniğinde 225 tlye kısırlaştırdım bir gün de orada kaldı. Eğer yardımcı olacaksa paylaşmak istedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 650 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR