Kedim Eşofmanımda Kızgınlık Dönemini Geçiriyor:)

privacy031
privacy031

974 Puan

Merhabalar. 11 aylık BS cinsi erkek kedim özellikle kucağımdayken kızgınlık belirtileri gösteriyor, eşofmanımdan ısırıp patileriyle masaj yaparak malum hareketleri yapıyor.. Sorum şu olacak. Herhangi bir koku bırakma olayı yok şimdilik, zamanla olur mu?birde bu kızgınlık dönemi ne kadar sürer tahminen? (not olarak kısırlaştırmayı düşünmüyorum,)

4 CEVAP

bsecnl
bsecnl

9779

ortalama kızgınlık 10gün sürer. koku bırakma olayıda bazı kedilerde görülmez. çifleşme hareketi içinde peluş oyuncak alabilirsiniz kediniz için

Sutunannesi
Sutunannesi

15873

Yılda 5,6 kere kızgınlığa girecektir ve bu ortalama en fazla 10 gün sürecektir. Ama şunu unutmamalısınız ki o her kızıştığında onu çiftleştirmediğinizde hem fiziksel sağlığını hemde ruhi sağlığını tehlikeye atıyorsunuz. Bunu internette biraz araştırmanızı öneririm.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Erkek kedi kizginlik dönemi geçirmez. Onun böyle bir döneme ihtiyacı yoktur. Kızgınlık dişi kediye has bir özelliktir. Cunku bu dönemde regl yaşar. Erkek kedi yıl boyunca ciftlesir. Kediniz ergenlige girmiş tüm olay bu;) yogurma hareketlerine gelince yavruluktan kalma psikolojik emme davranışları sergiliyor. Bu da iyi bir davranış değil o davranıştan onu vazgecirin.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Havaların ısınmaya başlaması ve baharın gelişiyle hormonal dengelerin üst seviyeye ulaşmasından dolayı bir hareketlenme olduğu bir gerçek. Bu da tüm hayvanlar için geçerli;)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 699 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR