Kedimin Ensesine Bulaşık Deterjanı Sıkmışlar Acil Yardim

Arkadaşlar merhaba kedim luna 15 gün önce pirelenmişti hemen ense damlasını ve aşısını yaptırdık 550 tl verdik ben parada değilim neyse işte ilk 2 gun döküldü pireler vs dun farkettimki kedimde yine pireler var anneme söyledim bu durumu tamam ense damlası alalım yine dedi bende tamam dedim sabah evden çıktım eve geldim lunayi kucağıma aldım öpmek için kedi bulaşık deterjanı kokuyor hemen annemin yanına koştum luna niye boyle kokuyor dedim internette okudum tüm pireleri öldürüyormuş dedi bir şok geçirdim sizce bir sey olurmu zarar verirmi ensesine sürmüş sadece kokusuz bir sey olurmu lütfen acil yardim

4 CEVAP

Cennet29
Cennet29

123875

Ya bu aileler insanı cok yoruyo bazen.. Bulaşık deterjanını yalayıp hasta mı olsun pireler ölecek diye. Bu nasıl bi mantık yani 🙄 lütfen ailenizi uyarın ve böyle şeyler yapmasınlar bir daha.

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12251

İyice arındırsaydınız

Sevimcolak
Sevimcolak

10646

Hayvanı iyice silin kurutun annenize de güvenilir kaynaklardan kedi bakım videoları izletin.

aslihan_e
aslihan_e

128321

Mantık dışı. Pireler rahatsız olup üstünden kaçsa bile sizin üstünüze, eve dağılırlar, sonra tekrar kediye geçerler. Onun kokusu ile ölecek değiller. Uzun süre cildinde kalması sorun oluşturur, kimyasal kanına da karışabilir. Bulaşık deterjanlı su karışımını kaba koyup pire tuzağı yapmak için kullanıyorlar, hiçbir yerde üstüne sürün demiyor. Anneniz kendisi uydurmuş üzerine sürmeyi. Ensesine sürdün ordaki pireyi öldürdün, e kalan vücut bölgelerindekiler nasıl ölecek? Deterjanlı kısma gitmezler. Bu pire damlası değil ki kanına karışınca pire öldürsün, sadece sağlığı ile oynamış olursunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 213 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR