Sıcak Günlerde Kedi Bakımı

Ayca00
Ayca00

3723 Puan

Merhaba, sıcak günlerde kedinizi nasıl serin veya optimal sıcaklıkta tutuyorsunuz? Yoksa suyunu eksik etmemek ve perdeleri kapatmak yeterli mi

3 CEVAP

cat_expert
cat_expert

12742

Suyunu soğuk su ile karıştırıyorum, ara sıra tüylerini çok olmamak şartıyla ıstatıyorum, oy oynayacaksak gündüz yerine akşam saatlerini tercih ediyorum ve fazla yormamaya çalışıyorum.


Soğuk buz kalıplarını havluya serip balkona koyuyorum bazen gidip üstüne oturup serinlesin diye ama inat edip hiç çıkmıyordu :)


Bunların dışında çok yapılabilecek bir şey yok, zaten onlar çok sıcakladığında daha serin odalara özellikle banyo fayanslarına veya lavabo içine gidip yatıyor banyo kapınız kapalıysa açık bırakmanız iyi olacaktır.

KimJeongguk
KimJeongguk

122073

Hergün suyuna küçük bir parça buz atabilirsiniz sıcak günlerde ayrıca iki elinizi de ıslatıp kedinizi bir güzel ıslak ellerle sevin serinliyorlar.

Ayca00
Ayca00

3723

Benim ki ameliyat olduğuna bir odada kalıyor şu an suyuna azıcık soğuk su koyup her saat başı havalandırıyorum ama havalar ısınıyor bende, su şişesini soğutup havluyla sarıp yanına koymaya calısıyorum ama korkuyor buz kırılıyor ya ısındıkça

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 157 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR