Kedim İle Otobüs Yolculuğu Yapacağım

Mery16
Mery16

774 Puan

7 saate yakın bir yolculuk yapacağım otobüsle. Box çanta ile mi daha rahat eder astronot model çanta ile mi ? Box olur ise ayak ucumda olacak astronot olursa kucağıma alabileceğim hangisi daha iyi olur. İlk defa yolculuk yapacağız neler yapmam gerekir.

2 CEVAP

Cennet29
Cennet29

123955

Astronot çantayı önermem. Box içine sevdiği kullanığı bir örtüyü serebilirsiniz. Kedinizin uyku saatleri hangi saatlerse o saatte yolculuk yapma şansınız varsa iyi olur. Stres olacak büyük ihtimalle bunun içinde veterinere danışıp sinirlenirini yatıştıracak ona da zararı olmayacak bi ürün alabilirsiniz.

cibvesushi
cibvesushi

1871

Kedimle 10 kez falan yolculuk yapmış birisi olarak en önemlisi mamasını en azından beş saat önceden alınki tuvaletle ilgili bir sıkıntı yaşamayın. Astronot çanta asla önermiyorum çok korkuyorlar sürekli miyavlar boxta daha güvende hissediyorlar. Ayrıca biletinizi almadıysanız ben son anlara kadar bekleyip en boş otobüsten ve yanı muhtemelen boş olabilecek bir koltuğu seçmeye çalışıyorum genelde işe yarıyor ve yan yana gidiyoruz hiçbir sorun çıkmıyor :)) eğer kediniz agresifse veterinerden sakinleştirici isteyebilirsiniz otobüse bindiğinizde çok miyavlarsa verirsiniz onun dışında hiç denemediyseniz hemen vermeyin bence ben de ilk yolculuğumuzda agresifleşir sanmıştım ama çok uslu durdu umarım sizinki de durur :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 146 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR