Yavru Kedi Tuvalet Eğitimi

kedilimadam
kedilimadam

114398 Puan

Herkese merhaba,
Dişi kedimin bebekleri aşağı yukarı 1,5 aylık oldular ve yaklaşık 1 haftadır da tuvaletlerini kuma yapmaya başladılar. Ancak içlerinden bir tanesi zaman zaman tuvaletin önüne kadar gelip oraya yapıyor ya da mindere yapıyor. Bu 2 ya da 3 kez oldu.Kuma da yapıyor. Kum temiz, yeterli miktarda kum da var.Kardeşlerini ya da annesini izleyerek öğreniyor da ama dediğim gibi zaman zaman başka yerlere yapıyor.Bununla ilgili açıklamanız ya da öneriniz var mıdır?

2 CEVAP

dilege
dilege

1857

Bizim kedi de kumunu değiştirince kuma yapmıyordu zaman zaman, özellikle parfümlü kumlardan aldığımızda. Birden fazla kedi aynı kumu kullanıyorsa kokusunu bulamayınca çekinmiş olabilir. Bir ıslak pamukla poposunu silip onu kumun içine bırakabilirsiniz, orada kokusunu hep alırsa çekineceğini sanmıyorum. Eğer öyle de olmazsa başka bir kum kabı edinmeniz faydalı olur.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Bu dediklerinizin hepsini denedim:) Ama teşekkür ediyorum önerileriniz için, sanıyorum dikkat çekmek için yapıyor, çünkü genellikle ben yanlarındayken benim görebileceğim yerlere yapıyor:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 566 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR