Kedim Kendini Neden Sevdirmiyor

nagihan98
nagihan98

103145 Puan

kedim ilk geldiğnde kendini sevdiriyordu ama artık sadece uyurken sevdiriyor neden olabilir

7 CEVAP

p0fudukCat
p0fudukCat

1846

Bir kedi ile birlikte yaşamanın en keyifli yanlarından biri yumuşacık tüylerini okşamak, doya doya sevmektir. Kediler de genellikle kendi istedikleri zamanda olmak kaydıyla sevilmekten, okşanmaktan çok hoşlanırlar. Ancak bunun tüm kediler için geçerli olduğunu söylemek tabi ki imkansız. Bazı kediler yavruluk dönemlerinde dahi kendilerini sevdirmekten hoşlanmıyorlar ve bu tutumları büyüdüklerinde de sürüyor. Bazı kedilerse normalde sevdirirken bir anda sevdirmemeye başlıyor. Yani kediler kendini neden sevdirmez sorusunun tek bir yanıtı yok, zira her kedinin bu tavrının altında farklı nedenler yatıyor. Kedim kendini sevdirmiyor diye üzülüyorsanız bu sorunun nedenlerini öğrenerek düzelme sağlayabilirsiniz. Ayrıca şunu da eklememizde fayda var; her kedi bir kişiliktir ve aynı insanlar gibi hoşlarına giden şeyler ve gitmeyen şeyler vardır. Bazı kediler gerçekten de okşanmaktan, sevilmekten hoşlanmıyor olabilir ve buna saygı duymak gerekir. Unutmayın ki, kediler bizlerin oyuncağı değildir ve isteklerine saygı duymamızı sonuna kadar hak ederler.

Roza23
Roza23

19328

Kizginliga girmiş olabilir, hasta olabilir ya da istemeyebilir seçmenizi. Bazi kediler hoşlanmazlar. Benim kedim de sevmez haftada 1 ya da 2 kere gelip mırlar 5er dakika o kadar. Onun dışında dokunmaya çalışınca bile rahatsiz oluyo. Karakter meselesi yani biraz :)

Bilgos
Bilgos

12248

bizim üst kattaki kedi miço da öyle hiç sevdirmiyo içe kapanık neden bilmiyorum ama erkek değil de kız kediler genelde sevdiriyor erkekler ise deli gibi oyun oynuyor:)

Roza23
Roza23

19328

Evet benimki de erkek. Genelde asabi oluyorlar sanirim :D Ben de disardakileri seviyorum onlar izin veriyor daha cok

Benimki bahceye çıkınca yabani kediler gibi sevdirmiyor evde de aciktığında sevdirir çok hırslı sever ya bazı insanlar( çok sevgiden ) benim babaannem oyle seviyo kediyi ondan da sevdirmek istemiyolar kizginliga girincede hakkaten sevdirmedi sizinkide öyledir belki

nagihan98
nagihan98

103145

Bilmiyorum ya artık uyurken sevince seviniyorum :D belki düzelir diye bekliyorum ergenlikte ya şimdi

nagihan98
nagihan98

103145

of :D sevmek istiyorum ya sokaktaki kedilere dadandım artık kedim 6 aylık erkek 5 aylıkkem aldım sevdiriyordu :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1700 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR