Sahiplenmek

VolkanN
VolkanN

1980 Puan

Oyuncu kedi olarak Tekir diyorlar doğrumudur acaba?

3 CEVAP

HaydutveNazli
HaydutveNazli

10668

Bugün eğitimde hocanın telefon ekranında kızıma çok benzeyen bir kedi gördüm, tekirlerin sürprizlerle dolu oluşunu çok sevdiğini söyledi. Tekir hayata heyecan katar🥹 inanılmaz zekiler sevgi dolular, genelde siz nasıl yaklaşırsanız o şekilde şekilleniyor davranışları da. Hayvan asla evde beslenmez diyen 60 yaşındaki babamı bile dişi kedim kendine aşık etti artık dışarı çıkmak onu bırakmak istemiyor sürekli zaman geçiriyorlar 🥹 yıllardır eşyalarını sakınan annemin eşyalarına istediğini yaptı ama mutlu olsun yeter modundalar 🥹 dişi kedim (ailemle yaşıyor) de erkek kedim de öpücük delisi, aşk dolu işteyken o kadar özlüyorum ki fotolarını açıp özlem gideriyorum

Emirrckr
Emirrckr

12704

Her kedinin karakteri özeldir,farklıdır.
Çok uysal tekirler de tanıdım çok oyuncu çok hareketli tekirler de :)
Fakat elbette belli cins kediler gibi eklem rahatsızlıkları,basık burundan dolayı solunum yollarından vs.sıkıntı çekmediklerinden dolayı tekirler,sarmanlar,calicolar(üç renkliler),smokinler vb.daha mutlu ve daha enerjik oluyorlar.


Bu saydıklarım tamamen kürk rengidir herhangi bir cins değil her ne kadar kürk rengine kadar karakter analizi yapanlar olsa bile bunun çok doğru olduğunu düşünmüyorum.
Fakat artık bir klişe olduğu ve genelde de yanıltmadığı için tekirler evet oyuncudur,hareketlidir :))

Catsusam
Catsusam

3124

Tekirim var. Bu kadar oyuncu, zeki ve genetik olarak sağlıklı bir kedinin sahiplenmeden pek tercih edilmemesi çok üzücü. Hareketli olduğu için mi bilmiyorum ama benim oğlum eve geldiğimde beni çok güldürüyor. 7 yaşında ve kapılara zıplıyor hala. Türlü türlü oyunları var. Çok zeki ve sürekli icat çıkartıyor. Kelek daha önce kedi sahiplenseydim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 174 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR