Yavru Kedinin Irkını Nasıl Öğrenebilirim?

NejiXD
NejiXD

337 Puan

Merhaba arkadaşlar yakın bir zamanda bir yavru sahiplendim bu yavrular 4 kardeşti 1 si hastalıktan öldü diğer 2 Side kayboldu sadece 1 tane kaldı kaybolan kediler arasında başında gri leke olan bir kedi vardı babasının bizim Van kedimiz olduğunu düşünüyorduk sanırsam öyle ama şuan tek kalan yavru kedide ise böyle bir şey yok sanki önceden kafasında az da olsa siyahlık vardı doğdu zaman öyle gözükmüyordu büyüdüğü zaman azda olsa birazcık siyahlık vardı sizce Van kedisi olabilir mi veya o mühür denilen şey olmasa bile olabilir mi babaları Van kedileri çünkü

5 CEVAP

KimJeongguk
KimJeongguk

121992

Benim de kedimin küçükken kafasında az bir siyahlığı vardı büyüyünce gitti. Eğer kedinizin anneside van kedisi değilse yavruya babasından yola çıkarak van kedisi diyemezsiniz maalesef. Van kırması oluyor eğer baba hakiki van kedisi ise.

zey940
zey940

2670

@KimJeongguk'a katılıyorum. Zaten kırma bir kedi var ortada. Van kedisi özelliklerinden hangisini aldığı belli olmaz. Ben kedimi sokaktan sahiplendim annesi terk ettiği için. Annesi beyazdı ama van kedisi değildi. Kedimin kafasında 3 noktalı mühür vardı küçükken büyüdükçe kayboldu. Fotoğrafları var hatta profilimde bakabilirsiniz. Kedimin gözü bırakın yeşil mavi olmayı ne yeşil ne mavi tamamen kahverengi. Yani mühür olsa da gözü Van kedisi gibi olmayabilir. Kedinizi illa bir ırk olarak tanımlamaya çalışmayın bence. Kırma veya tekir olması da gayet güzel. Sahiplendirme düşünüp ondan sorduysanız van kedisi kırması diye övebilirsiniz tabi. Ama çiftleştirmeye çalışabilirler o zaman da, öyle bir sıkıntı var.

benimde eskiden Van kedim vardı ama ondada siyahlık vardı bence normal

zey94 a katılıyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 283 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR