Kedisi Varken Şehir Dışında Üniversiteye Giden Oldu Mu?

nazenininci
nazenininci

3469 Puan

Bu seneki sınavda büyük ihtimalle İzmirden Ankaraya gideceğim. Eve çıkmak istersem eğer bu pek kolay olmayacak paramın büyük kısmını eve ayırmak ve çalışmak zorunda kalacağım. İzmirde yaşayan bir tek babam var o da 12 saat çalışıyor. Yani seneye kedim evde 12 saat yalnız kalabilir. Stresli bir kedi benden uzun zaman ayrı kalmadı, beni göremeyşnce panik olabilir. Babam da aşı takvimini vs yoğunluk sebebiyle benim kadar iyi takip etmeyebilir. Bu yüzden telaşlıyım. Başka şehre taşınıp ailesiyle kedisini bırakan oldu mu? Kediniz sizi unuttu mu veya çok stres oldu mu?

5 CEVAP

Cakeyta
Cakeyta

17658

Ben 2 senedir ayri sehirde universite okuyorum. Benim ailem asilariyla vs ilgilenmiyor sadece mama veriyorlar. Ben de asi tarihlerini kendi programima gore ayarliyorum. Ornegin gitmeden hemen once ic parazitleri yaptiriyorsam gittikten 2 ay sonra eve donup tekrar asiliyorum. Asi programlarini siz de bu sekilde ayarlayabilirsiniz eger aileniz ustlenmiyorsa. Kedinizin sizi unhtacagi konusunda ise bence endise etmeyin. Benim kedilerim eve dondugum gun her seferinde biraz garip davraniyor ama sonra yavas yavas hatirlayip alisiyorlar hemen. Tabii gideceginiz zaman anlayip stres olabilir ama yapacak bir sey yok maalesef, alisiyorlar emin olun

Kedi ilk zamanlarda biraz sizi arar ama sonradan alışır ama sizi unutmaz

nazenininci
nazenininci

3469

Çok teşekkürler, içimi rahatlattınız

Emirrckr
Emirrckr

12881

İlk haftalar arayabilir ama aralıklarla geldiğinizi gördükçe zamanla alışacaktır bu sürece.
Yani ayrıldıktan ilk görmesine kadar biraz stresli geçebilir onun için.
Sizi kaybettiğini düşünebilir.
Bu yüzden ilk arayı çok açmamanızı öneririm :))
Sonrasında adapte olacaktır,bu arada asla unutmaz ha belki aklından çıkarsınız ama gördüğü an sizi hatırlar eminim.

blue_hpood
blue_hpood

128183

sizi umursayacağını zannetmiyorum daha ziyade normal seyrinde ilerleyen şeyler değiştiği zaman stres olurlar. mesela şimdi muhtemelen yemeğini suyunu siz veriyorsunuz ve siz oyun oynuyorsunuz. bu durum değişince tepkileri de değişebilir ama bu sizden kaynaklı değil. kedilerin doğasında birine bağlanmak gibi şeyler yok, özellikle bir tekirse tek derdi yemek yiyip uyumaktır. benim tavsiyem götürebiliyorsanız götürün. götüremiyorsanız da şimdiden babanız ilgilenmeye başlasın. fakat günde 12 saat yalnız kalacaksa aşırı sıkılabilir. balkonunuz varsa file yaptırmayı düşünebilirsiniz, günün çoğunu balkonda geçirecektir. tekirse, evde 12 saat yalnız kalınca enerji patlaması yaşayabilir, bunu da unutmayın. ben ailemin bakamayacağını bildiğim için yanımda getirdim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 188 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR