Kedim Telefon Sesini Duyunca Saldırıyor

emirogluk
emirogluk

3675 Puan

Merhaba. Kedimiz 4 senedir bizimle. Geçen sene kısırlaştırıldı. Son bir aydır evde telefonla konuşulduğu zaman, telefondan ses geldiği zaman saldırmaya başlıyor bunun çözümü ne olacaktır ?

11 CEVAP

Mischka
Mischka

116595

Yine bir bsecnl vakası.. Gerçekten bir fikriniz olmayan sorulara tekrar soru yönelterek anlamsız ve boș, sırf bir șey yazmıș olmak için cevaplar vermeye devam ediyorsunuz. Bir sürü soru yanıtlamıș olmak size bir șey kazandırmıyor, bir madalya bir derece, puan falan vermiyorlar inanın. Soru cevap kısmını meșgul ediyorsunuz o kadar, hatta bazen alay eden, tersleyen, iğneyen cevaplar da yazmanız cabası. Yapmayın lütfen, biz yorulduk bunları okumaya.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

daha önce travmatik bir durum oldumu acaba bilginiz varmı ? mesela telefonun sesi yüksekken uykudan sıçraması vs ?

emirogluk
emirogluk

3675

öyle birşey olmadı birden başladı. @reyaura şanslısınız :)

Kedimekim
Kedimekim

11068

Belki de kulağıyla ilgili bir sorun olabilir. Aniden seslere karşı duyarlılığı artmış olabilir. Bence bir veterinere danışmak da fayda var. Aniden gelişen şeyler can sıkıcı oluyor. Umarım ciddi bir durumu yoktur.

bsecnl
bsecnl

9779

@Mischka bakın soru soran kişi ayrıntılı şekilde yazmamış bu yüzden yanlış bilgi vermek istemiyorum. kusura bakmayın insanlara yardımcı olmamdan rahatsız olduğunuz için. ama malesef sırf siz rahatsız oluyorsunuz diye insanlara yardımcı olmayı bırakıcak değilim

Reyaura
Reyaura

15210

Bizimki telefonu yaliyor bazen hiç saldirmadi daha :)

gunosari
gunosari

2936

Bir ay öncesine kadar olmayan durumun aniden oluşması kedinizin seslerle alakalı travmatik bir durum yaşadığını akla getiriyor.Yüksek seslerden hoşlanmıyorsa bu durumu kronikleştirmemek adına durum tazeyken üzerine gitmeyin.Bir süre yüksek seslerden uzak tutun(telefon,yüksek sesli müzik gibi).Olaylara ve nesnelere verdikleri tepkiler zamanla değişebiliyor.Belki bir süre sonra unutur bu davranışı.Bir süre bunlara maruz kalmamasına dikkat edin.

bsecnl
bsecnl

9779

cep telefonundada aynı tepkiyi veriyor mu yoksa sadece ev telefonunda mı

emirogluk
emirogluk

3675

bakın tartışmasanız da benim sorunuma çözüm bulunursa memnun olurum. Sadece cep telefonu evde sabit hat yok. Cep telefonundan gelen ses ( telefon araması,müzik,video) hepsi saldırganlaştırıyor

Kjw
Kjw

2320

Benim kedimde telefonda konuşmamdan hoşlanmıyor...Kapatana kadar ağlıyor sonra susuyor,küçüklüğünden beri böyle... Herhangi bir saldırganlığını görmedim genel yapısı itibariyle zaten çok uyumlu ve sakindir...


Hep onunla konuştuğum için belki başka sese tepki veriyordur benimki bilmiyorum,ilgi başka yöne kayınca rahatsız oluyor.

emirogluk
emirogluk

3675

ilginiz için teşekkürler. Zaten evde telefonla konuşmuyoruz bolca oyun oynuyoruz geçmesini bekliyoruz artık

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1356 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR