Bonacibo Kedi Maması

furkansan
furkansan

681 Puan

Arkadaşlar bir haftadır maddi durumlarddan dolayı bonaciboya geçiş sürecindeydim.Gecis sürecinde bir şey yaşanmadı ama sabahleyin kusma sesiyle uyandım ve ilk defa şahit olduğum bir durumla karşılaştım.Dedim bu mama o kadar kotu ki iyi gelmedi kesin.Gordugum şey iki parmak kalınlığında ve uzun bir tüy yumagiydi . Sahiplendigimden beri hep malt kullanmaya çalıştım ama bu başka .Kisacasi bonacibonun guvenilir bir mama olduğunu dusunuyorum.Hillsten geçiş yaptım hills kaşıntı yaptı kedimde herhalde içinde en fazla olan şey mısır olmasından dolayı kasindirdi.Ama bu mamanın yavas yavaş iyi geldiğini düşünüyorum.Hem taze hem uygun hem iyi içerikli.Onyargilarim kırılmaya başladı

5 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17235

Bonacibo zaten kötü bir mama asla değildir. Kendini mama ve içerik profesörü zanneden insanlar yüzünden adı çıkmış. Orta segment diye övdükleri Felicia ile içeriği aynı, çok merak ediyorsanız kanıtlarım. Girin bakın ikisinin de yavru mamasının içeriğine, tamamen aynı. Kısır ve yetişkin mamalarında da çok ufak değişiklikler var. Ama Felicia'yı övüp Bonacibo'yu gömüyorlar? Herhalde daha ucuz olduğu için :D Reflex gibi markalardan zaten çok daha iyi.


Bu devirde iyi mama almak zor. Ben de isterim kedim Hills yesin Virbac yesin ama fiyatlar malum. Piyasada alınabilecek en fiyat/performans mama Bonacibo. Adamlar kendi fabrikalarında üretip kendi sitelerinde satış yaptıkları için, içeriği bu az önce saydığım mamalara göre daha iyi olmasına rağmen daha uygun fiyatlı.


Ha şimdi bana çok bilmişler Bonacibo şikayetlerini gösterirler. Ben de derim ki; dünya üzerinde şikayeti olmayan 1 mama gösterin bana. Bir mamanın şikayetinin olmaması imkansız. Önemli olan orandır. İçeriği temiz diye öve öve bitirilemeyen Brit Care markası çoğu kediyi mahvedecek türde ishale maruz bırakıyor mesela? E ama bu kendini içerik profesörü zanneden insanların gömdüğü Hills, Royal Canin gibi mamalar ile dünya genelinde en çok kullanılan mamalar? Neden? Çünkü şikayet oranları az. E hani Hills, Royal Canin falan çok kötü mamaydı nolacak şimdi? Demek ki adamların ürettiği mamaların içeriği yarıyor günümüz kedilerine, bu kadar basit.


Bonacibo bu devirde bizim ülkemizde alınabilecek en fiyat/performans mamadır. Eğer mümkünse daha aşağısına düşmemek gerekir ama dediğim gibi bu devirde fiyatlar malum olduğu için kimseyi yargılayamam. Herkes gücü neye yetiyorsa onu alsın.

furkansan
furkansan

681

Arkadaşlar mamayı bitirmeden bıraktım mamadan kaynakli olmayabilir ama bolgesel tuy dokuntuleri oldu nd ye gectim duzeldi sukur

bende bonacibo kullanıyorum bende birşey olmadı

Bende once yavru olani sonra kisirlastirmis olanini kullaniyorum kizimda.Orta segment diye bahsediliyor.Simdiye kadar kotu bir sey yasamdik cok sukur.Iceriginde tüy atimini kolaylastirici ürünler var.O sayede tuvalet ile birlikte atiliyor.

GABRIEL
GABRIEL

2332

Şuanda kedimin severek tükettiği mama. Herhangi bir rahatsızlıkla karşılaşmadım. Tek sıkıntı doymuyor :))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 371 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR