Rotasyon, Bozita?

Cakeyta
Cakeyta

17658 Puan

Kedilerim icin royal canin kisirlastirilmis kedi mamasi kullaniyorum. Memnunum da. Ama baska bir mamayla rotasyonlu olarak kullanmak istiyorum. Aklima en yatan mama da bozita oldu. Ama alacagimiz mamayi 10kg almak istiyorum, her 10kglik pakette diger mamaya gecmeyi planliyorum su an. Yani yaklasik 3 ayda bir mama degisimine denk geliyor. 3 ay sizce az mi? Sadece 2 mama arasinda donecegim baska mama eklemek istemiyorum. Bir de 10kg alacagim icin kedilerimin sevecegi bir mama olsun istiyorum. Cok secici degiller, ama yine de kedilerin cogunlukla tadini sevdigi bir mama tercih etmek isterim. Fikirlerinizi ve bozita hakkinda kullanici yorumlarinizi belirtir misiniz lutfen?

2 CEVAP

zey940
zey940

2670

Rotasyon yapmak mantıklı bir şey bir mamadaki eksiği diğeri kapatır ya da dengeler böylece. Bozita kullanmadığım için bir bilgim yok, kullananlar genelde olumlu yorum yapıyor. 10 kg da gayet iyi bir miktar rotasyon yapanlar genelde 10kg yapmaya çalışıyor, ben de genelde bu sayıya uyuyorum. İlk paketi kesinlikle en küçük paketten almanızı tavsiye ederim. Kedileriniz beğenmezse ya da ishal vs gibi sorun oluşturursa çok büyük bir zarara uğramazsınız bu şekilde.

Cakeyta
Cakeyta

17658

Bu arada yanlis anlasilma olmasin, 3 ay rc kullaniyorsam sonraki 3 ay bozita, daha sonra yine rc seklinde kullanmak istiyorum. Kedilerim secici degil ama 2-3 ay sonra yavas yavas mamadan sıkılıp yedikleri miktari azaltmaya basliyorlar. Ben de royal caninden memnun oldugum icin mamayi tamamen degistirmek istemiyorum. Sadece mamaya ilgilerinin taze kalmasi amaciyla birkac ayda bir marka ve aroma degisimi yapmayi planliyorum. Mantiksiz mi sizce?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 241 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR