Sokak Kedisi İle İlgili

Sokakta baktığım 10 aylık kedim var. Her gün mamasını suyunu eksiksiz veririz. Tüm kış yaz bizimleydi. Sabahları gelir gider arkadaşlarıyla takılır acıktığında gelirdi. Çok severiz kendisini. Hamile kaldı doğum yaptı. Evde muhabbet kuşum var 10 yaşında ve sürekli salık dolaşıyor. Asla kafeste durmaz. Kedimi eve alamıyorum. Doğum yaptıktan 45 gün sonra kısırlaştırdım aşılarını yaptırdım. Yakında ayrı eve çıkıyorum başka şehire o zaman götüreceğim. Yavruların sütten kesilmediği için komşum 1 haftalık evine aldı. Sütten kesilince ve taşındıkları için kediyi yine sokağa bıraktık. Normalde sokakta dolaşırdı ama şimdi hep apartman kapısının önünde bekliyor. Kapıya bakıp duruyor. Kapı açılsa hemen içeri dalıyor eve girmek istiyor. Ev ortamına alıştı sanırım. Benim gitmeme 15 gün gibi sürem var. O süre içinde dayanabilir mi? Mamasını suyunu veriyorum düzenli. Ama korkuyorum, üzülüyorum. Kapıya baktığını görünce ağlıyorum. Ne yapmam gerekiyor? 15 gün öylece terk eder gibi hissediyorum.

3 CEVAP

Eylem_Ozdemir
Eylem_Ozdemir

1097

Ben senelerdir sokak kedilerini beslerim hayatımda hiçbir kedim ölmeden beni bırakıp gitmedi. Bir süreliğine gelmedikleri oldu ama hayatta oldukları sürece her zaman geldiler. Sadece tecrübelerime dayanarak yorum yazıyorum bence gitmez çünkü kediler güvende hissettikleri, sevildikleri ve karınlarını doyurdukları yerleri kolay kolay bırakıp gitmiyor. Ruhlarında biraz müdavimcilik var rutinlerine bağlı çocuklar. Umarım gitmez ve 15 günün sonunda birlikte mutlu bir yuvanız olur :)

Emirrckr
Emirrckr

13407

Bende sokak hayvanlarını tanıdığımca asla terketmez diyorum üstelik kısırlaştırılmışta artık.
Tam anlamıyla size bağlanmış belli oluyor.
Umarım 15 günün sonunda da birbirinize tamamen kavuşursunuz :)

salihaondag8
salihaondag8

16402

Aynen sokak kedileri ve diğer ev kedileri dahi olsa siz bir cana şefkatla merhametle sevgiyle besleyip yaklaşınca ölmedikleri ve başlarına birşey gelmezse mutlaka gelirler ve sizden hiç ayrilmaz sahiplerine sadık canlar onlar o yüzden gelir mutlaka hiç endişe etmeyin 🤗

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 194 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR