Bir Çift Rottweiller Yavrumuz Var 45 Günlükler Kuyruk Kesimi Yaptırmalıyım ?

grow
grow

273 Puan

bir çift rottweiller yavrumuz var 45 günlükler kuyruk kesimi yaptırmalıyım ? ve bunun sağlık açısından bir sııkıntısı oluyormu ileride yani kestirmediğim taktirde köpege bi zararı oluyormu teşekkürler.


7 CEVAP

Robin
Robin

2466

Kuyruk 4 bacaklı hayvanlarda genellikle denge aracıdır özellikle kedigillerde. avcı özellikle hayvanlar hızlı koşarken kuyruklarını denge için kullanır.kestirmezseniz bir sağlık sorunu olmaz, kuyruk kesmek estetik bir iştir bir insanın burnunu düzeltmesi gibidir. köpeğinizin kuyruğunu kestirecekseniz bunu iyi bir veterinerin yaptığından emin olmalısınız ayrıca 45 günlük yavrunun gelişimini veteriner daha iyi analyıp göreceğinden kesim için veterinere danışmalısınız.

CanerOduncu
CanerOduncu

4284


Ava çıkmayacak, show veya iş köpeği olmayacak, herhangi bir sağlıksal zorunluluğu(kırık kuyruk/ iyileşmeyen kuyruk ucu) bulunmayan  köpeklerde kulak ve kuyruk kesimi genellikle: yalnızca “ESTETİK amaçlı” yapılmaktadır.


CanerOduncu
CanerOduncu

4284

Lütfen yapmayın.

grow
grow

273

teşekkür ederim cevaplarınız için bende kestirmek istemiyordum sadece sağlık açısındanmı estetikmi merak eediyordum sağlık acısından ona bi zararı yoksa kestirmeycegim taibki.

mileycyrus
mileycyrus

355

Kestirmeyin kesinlikle :(

grow
grow

273

kestirmyeyeceımmm

rabia423
rabia423

4528

kestirme

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1320 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80202 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR