Kedim Asiri Derecede İsiriyor

gultenati
gultenati

513 Puan

arkadaslar merhaba 3 nisanda 3 aylik olacak bir kedim var ve inanilmaz derecede ısıriyor elimi kolumu parcaliyo resmen yavru oynamak istiyor doye düşünüyorum hemen oyuncaklarina yonlendiriyorum fakat 2 dakika sonra yine elimde kolumda ellerim paramparca oldu. sert bi sekilde hayir diyorum devam ediyor yanindan uzaklasiyorum yine devam ediyor. ne yapacağımı bilemiyorum lutfen yardim edin ellerim yaradan görünmüyor artik ve cok canimi acitiyor.. bu arada evde kimseden kotu bir muamele gormuyor yediği onunde yemedigi arkasında yani

11 CEVAP

gultenati
gultenati

513

hic ceza vermiyorum öpüyorum belkide bundan hoşlanmıyo olabilir dogru soyluyorsunuz oturdugum yerde gelip koluma atlıyor isiriyor baslarda oyun gibi olsada ben kolumu cektikce hirslaniyor gibi. dediginizi deneyecegim bir sure yanina hic yaklasmayacagim. cok hisli bir kedi mesela her gece yanyana uyuruz isigi kapatir kapatmaz gelir yanima kıvrılır fakat isirdiginda sert hayir tepkisi alirsa o gece yerde yatmayi tercih ediyor. basim belada anlayacaginiz :)

Kedimekim
Kedimekim

11068

Bu durum kedinin karekteriyle alakalı. Her kedi ne yazık ki kendini sevdirmiyor. Benim kedim 7 aylık ve ilk sahiplendiğim günden biri öyle. E iş böyle olunca ellerdeki çizik izleri hiç geçmiyor çünkü insan o tatlı suratı öpmek sevmek istiyor :) siz de kedinizi olduğu gibi kabul etmelisiniz çünkü bu huyu hiç değişmeyecek.

gultenati
gultenati

513

yani 6 7 ay bu sıkıntıya bir çözümümüz olmayacak mi? ben ilac tedavisi görüyorum vucudum derim cok hasas ve inceldi izler kalir diye cok tereddutteyim ve gercekten canim cok yaniyor yanina yaklasamiyorum..

Breda
Breda

3721

Her kedi farklidir sonuçta.. 6 7 aylik olunca geçecek diye dusunmeyin.. Bizimki de isiriyordu.. Dokunulmayi sevmeyen bir kedi.. Sevmeye elini uzatinca bile isirabilir.. Ben bazi zamanlarda kendi haline birakip uzak durdum yaninda olsam da yaklasmadim.. Sonra noluyo ya niye trip atiyosun der gibi kendi yanasti.. 7 aylik hala da ayni yani.. İstemezse isirmaya kalkisor hemen.. Ama saldirganlik seviyesinde mi yani siz ona yaklasmadan da gelip isiriyorsa durum biraz daha zor..

Reyaura
Reyaura

15210

Benimkide öyleydi 6 7aylık olunca tamamen birakti isirmayi

nyssa
nyssa

1300

elinize bi oyuncak alarak yumuşak bi oyuncak mesela oynatın,tırnaklarını geçiriyor olabilir mi buarada,tırnaklarını kestirebilirsiniz,benim kedim de elimle oynattığımda ısırıyor ama iz yapacak kadar değil,özellikle rengarenk ojeler varsa daha da dikkatini çekiyor gibi hissediyorum

Heathcliff
Heathcliff

2710

Tırnaklarını kesin ısırmaktan çok tırnak izleri yara yapıyor tırnaklarını keserseniz %90 yaralardan kurtulursunuz size tavsiyem uyurken kesin çok kolay oluyor uyanıkken izin vermez.Onun dışında benim kedim de 2 Nisan da 3 aylık olacak benimkinin de arada tutuyor ısırması ufak ısırmalara tepki vermeyebilirsiniz ama abartırsa burnuna hafifçe vurup şşşt deyin ya da markette su püskürtme şişesi bulmuştum birkaç gün önce ısırdığında sıkıyorum ciddi miktarda azalttım ısırmasını.Kolunuzu çekmeniz falan onun için oyun anlamına geliyor yapmamaya çalışın.

Miniminimini
Miniminimini

2972

Buyuk ihtimalle disleri kasiniyordur, ayni durumu bende yasadim. Onu isirabilecegi oyuncaklarla oynatin, elinize her saldirdiginda oynamaktan vazgecin. Zamanla anlayacaktir.
Benimki 7 aylik oldu hala isirabiliyor ama eskisi kadar degil, dokunulmayi istemedigi zamanlarda. Sizinkinde de gecici bir durum, bazen fazla ilgiden de simardiklarini dusunuyorum :)

Kedimekim
Kedimekim

11068

Kedimi 1 aylıkken sahiplendim şu an 7 aylık ve ilk günden bu güne kadar isirmaktan vazgeçmedi. Kollarımı görseniz her yeri çizik. Ne yazık ki bu alışkanlıktan kurtulamıyorlar. Veteriner bana bu durumun onun karakteri olduğunu söyledi. Sanırım onları bu şekilde kabul edicez.

melikedrsn
melikedrsn

698

Benim kedim de ısırıyor. Bunlar normal her kedi farklıdır benimki yara yapmadı sizin ki yapmış olabilir bir de oyun oynamıyor olabilirsiniz size sinirli olabilir bolca oyun oynayın ve sevin tırnaklarını kesmeyi unutmayın

gultenati
gultenati

513

melike hanim tirnaklarini dun veterinerde kestirdik biz belki canini acitiriz diye tirnaklama olayi çözüldü isirmada biraz inceledim sabahlari cok fazla isiriyor sanirim enerjisinu atmak icin oyun oynamak istiyo yüzümü yaliyo her sabah 7 de tarcin sayesinde ayaktayim. cok tesekkur ederim onerileriniz icin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1474 Görüntüleme
  • 11 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR