Mama Seçimi ?

GokceKya
GokceKya

664 Puan

Cavalier King Charles köpeğime (4 aylık ) Acana Heritage küçük ırk olan mamayı alacağıma orta ırk yavru köpek için mama almışım. Sizce sıkıntı yaratır mı? Bir de mamayı çok sevmedi gibi bundan sonra N&D denemeyi düşünüyorum. Royal Canin Cavalier Junior mamadan Acanaya geçmiştim yeni. Tekrar mama değiştirmem sıkıntı olur mu ? Yani değiştirirken yine Acananın heritage Small breed'ine mi geçmeliyim sıkıntı yaşamaması için? Çok soru sordum sanırım derdimi anlatabilmek adına. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

2 CEVAP

bsecnl
bsecnl

9779

maddi durumunuz müsaitse yanlış aldığınız mamayı sokaktaki köpeklere dağıtabilirsiniz. ancak durumunuz müsait değilse aldığınız orta ırk mamayı elinizle parçalayıp köpeğinizin yiğebileceği boyuta getirmenizde fayda var


mama değiştirmeniz hiç bir sıkıntı yaratmaz sadece geçiş evresinde eski ve yeni mamayı karıştırarak geçmezseniz köpeğiniz bir kaç gün isal olur.

GokceKya
GokceKya

664

Aslında çiğnemede sıkıntı yaşamıyor fakat çok beğenmedi gibi. 3 öğün yerken 2 öğüne düşürdü yemeği ve tuvaleti arttı. mama 11 kg lık olduğu için aslında tereddüt ettim ama dediğiniz gibi yeni mama almakta fayda var sanırım. Teşekkür ederim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 652 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR