Kedim Kısırlaştırıldıktan 1 Ay Sonra Herkese Saldırmaya Başladı.

sutlaccim
sutlaccim

311 Puan

arkadaşlar merhaba benim 1.5 yasında bir ankara kedim var dişi kendisi. cok sakın bir kedidir aslında. bizimle uyur oynar istediğinde gelir kucağımıza sevdirir kendisini.
üç gün önce erkek arkadaşıma saldırdı durduk yere onu ısırdı tırmaladı ve sürekli ona hırladı. bana asla saldırmıyor. basta beni kıskanıyor sandık ama bu cok sacma cunku biz ikimiz bakıyoruz hep ona. ve erkek arkadasım daha cok zaman geçiriyor kendisiyle. dün arkadaşım geldi eve onu da ayaklarından koklayıp saldırmaya basladı ısırdı kızı hep.
birisi geldiğinde önce onu kokluyor sonra hırlayıp saldırıyor.


iki üç gündür gözlemliyorum davranışları da cok garip onu sevıyorum kafasını sürtüyor yere yatıp geriniyor ve sürekli ayakkabılığa gidip ayakkabıları kokluyor.


bir ay önce kısırlastırdık kedimizi, bgun veterinere sorduk kısırlastırma sonrası hormonları tam oturmadı o yuzden kızgınlık dönemi yasamak istiyor ama onu da tam beceremiyor dedi. gerçekten sebep bu olabilir mi yoksa gerçekten değişti mi kedimiz. ne denesek olmadı mamayı verdiler oyun oynadılar ama yok asla kabul etmiyor herkese saldırıyor.

6 CEVAP

ursaminor
ursaminor

116511

Hormonlar çok acayip çalışıyor bu ameliyat sonrasında dişi kedilerde özellikle. Mesela bizim kız da kucaktan hiç hoşlanmayan bir kediydi. 1 hafta önce ameliyat oldu. 2. günden itibaren göz göze bile gelsek ağlayarak kucağa gelip, kriz şeklinde kendini sevdirip uyuyakalıyor. Ben de endişeleniyordum başta ama sonra ona biraz zaman tanımaya karar verdim. Minicik bünyeleri için ağır bir travma bu sonuçta...
Zamanla düzelir sizin kız da.

emrezrtrk
emrezrtrk

13605

Peki veterineriniz size hormonlarının nazan oturacağını söyledimi?

Gulsun_D
Gulsun_D

232

Kaç yaşında kısırlaştırdığınıza da bağlı ilkbaharda öyle yapabiliyorlar 1 yaşından sonra geçiyor. Bu dönemde bir peluş oyuncak verirseniz, size değil, peluş oyuncağa saldıracaktır.

canakavi
canakavi

11151

Kızgınlık mevsiminde kendisi suan belkide kısırlastırılmasa suan kızgınlıga girmiş olacaktı ama kendisi istiyor hormonlar kızgınlıga izin vermiyor 20 güne düzelecektir kediniz aynı kedi emin olun :)

sutlaccim
sutlaccim

311

Cok tesekkur ederim ya insallah oyle olacak bir ay oldu kisirlastirali ama hareketleri kizginlik donemi hareketleri beni tek korkutan sadece bana saldirmamasiydi. Insallah duzelecek kizimin icimi rahatlattiniz:)

sutlaccim
sutlaccim

311

1 ay surebilir dedi ama kediler kisirlastirildiktan sonra boyle oluyor mu. Boyle bi sorun yasayan kimseyi duymadim hic

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 701 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.055 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR