Kedim İştahsız

tubiikeskin
tubiikeskin

262 Puan

Scottish Fold 2 yaşında erkek kedim var ve kısır. İştahsız bir çocuk hangi mamayı aldıysam hiçbirini isteyerek yemiyor. Ama yaş mama koyunca da durduramıyoruz bayılıyor. İştahını açmam için ne yapmam gerekir sizce. ?Veteriner Vetoskin önerdi sağlığı için kullandım ama çok bir faydasını da göremedim açıkcası.


2 CEVAP

Butterfly88
Butterfly88

1566

Kuru mamayi yas mamayla karistirip verebilirsiniz. Yavas yavas yas mama miktarini azaltip kuru mamayi arttirmayi deneyin. Stresli olduklari zamanlar veya rahatsizlarsa da bu istahlarina yansir. Eger hareketlerinde bir degisiklik yoksa cok endiselenmeyin.

blue_hpood
blue_hpood

128183

başından beri bu şekildeyse yapabileceğiniz pek bir şey yok. tekir gibi türlerde enerjisini attırıp mama kabını önüne koyup 20 dakikada kaldırmayı öneririm fakat bir foldun atacak pek de bir enerjisi yok. en makulü kuru mamayı önüne koyup üç öğünde yemediğini kaldırarak denemek. eğer hâlâ yemeyip aç durmakta ısrar ediyorsa kaliteli yaş mama ve et, balık, tavuk, ciğer haşlama ve suyuyla besleyebilirsiniz. bütçenizi zorlayabilir ama bir fold sahiplendiyseniz daha masraflı olabileceğini de biliyorsunuzdur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 192 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80315 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR