Kedimin Geçmeyen Biti Ve Bu İlaç İşe Yarar Mı?

Pisiuuu
Pisiuuu

4334 Puan

Kedimin 2 ay önce üzerinde bit gördüm ve veterinere gidip damlasını aldım uyguladım. Her zaman olduğu gibi geçer sandım fakat bu sefer öyle olmadı. Hala daha üzerinde bit görüyorum veterinere sordum fakat o da bunun olabileceğini yapacak bir şey olmadığını söyledi. Evde küçük bebek var ve tüyleri mutlaka ağzına bi şekilde kaçıyor uzun tüylü kedim. Bu yüzden endişeleniyorum. Şimdi gene gitsem aynı şey olacak diye korkuyorum. İnternetten araştırmak istedim ve bu ürünü buldum herkes çok memnun yorum yapmış fakat kullanan yada böyle bir tecrübesi olan biri var mı merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.


2 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

132044

Böyle spreyler kısa vadede işe yarar, sıkınca giderler, sonra evin içinden geri gelirler. İş evde bitiyor. Pire eve dağılmış ordan geri geliyorlar.

blue_hpood
blue_hpood

128941

benim veterinere sorduğum kadarıyla pire evde barınamaz demişti. önemli olan kedinin üzerinde yaşamaması. çünkü hayvan ilaçlı, pireler besin bulamayınca kedi üzerinde de barınamayınca ölüyorlar. bence ilaçta bir sorun var.
başka bir veterinere götürüp başka bir marka için danışın. bu arada bir ay içerisinde iki kez dış parazit uygulanıyor mu bilmiyorum, mutlaka sorun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 195 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.799 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR