Acana Kisirlastirilmis Mamadan Son Donemde Sorun Yaşayan Oldu Mu?

Helenova
Helenova

297 Puan

Arkadaşlar daha oncedende konuyu gündeme getirmiştim. Ama kafamda deli sorular var. Acana yavru kedi mamasıyla başlayıp, kisrlastirinca acana kisir mamaya geçtik. Fakat artık yemeyi reddediyor. Konuyu sadanlar petlede konuştum. Ama tatmin olmadım. Eger sorun yaşayan arkadaşlar varsa paylaşırsanız farklı bir yol izleyeceğim.

5 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128183

günlük aktivitesini tamamlayıp her öğünde mamayı önüne koyup 20 dakika içinde yemezse kaldırın. her mamayı sevmediğinde değişecekseniz işiniz zor. doğada yemek seçmek diye bir şey yoktur. bu rutini tekrarlarsanız bir gün bile dayanamaz muhtemelen. unutmayın, yorulması lazım. zihnen ve bedenen yorulan bir kedi her şeyi yer.

zey940
zey940

2677

Mama değiştirmişsiniz yenisini sevmemiş demek ki. Bu mamada sorun olup olmadığıyla alakalı değil bence. Her kedi her mamayı sevmez sonuçta.

KayahanK
KayahanK

551

Bende acana kısır kullanıyorum pacificadan geçiş yaptım problem yok , 2. yeni paketi aldım sorunun mama kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
Anladığım kadarıyla daha öncesinde kısır mamayı yedi sonralardan yememeye başladı ise farklı bir problem olabilir veterinere danışın.

Butterfly88
Butterfly88

1566

Mama değistirmeyi düşünün derim. Ben de kedimde aynı sorunu yaşamıştım. Bazı mamalari sevmeyebiliyorlar. Mama degisikligi yapabilirsiniz.

Helenova
Helenova

297

5.5 aylıkken kisirlastirdim. Şu an iki yaşında. 5.5 aylıktan 2 yasina kadar kisir mamayi kullanıyordum. Veterinerim damak zevkinden dedi. Mamayi koklayıp yemiyor bazende kokladiktan sonra pati atıyor mamaya 🙂 Bir anlam veremedim. Rahatsızlığı var desem aktiviteleri normal surekli hareketli oyun istiyor. Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 239 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR