Nd Ocean Morina Balıklı Kısır Mama Hakkında

zey940
zey940

2679 Puan

Merhabalar. Nd'nin 10kg'lık mamalarından memnun kalmayınca daha küçük paketlerine yöneldim. Başlıkta yazığım nd ocean morina balıklı ve portakallı kısır kedi mamasından önce 1.5 kg'lık aldım. Baya balık kokuyordu, taneleri büyüktü. Kedime iyi geldi, tüyleri parladı ve dökülmesi azaldı. Ben de memnun kalınca aynı mamanın 5kg'lık olanından aldım. Ama bu mama biraz daha farklı. Öncelikle balık kokmuyor. Ve tanecikleri de gözle görülür farkla daha küçük. Orjinalliğinden şühpe ettiğim için farminaya mesaj attım sadece 5 kg için döndüler ve orjinal olduğunu söylediler. Bu kadar farklılık garip geldi bana. İki mamanın da üretim yeri Sırbistan. Sorum bu mamayı kullanlar için mama balıklı kokuyor mu? Tanecikleri yavru maması gibi küçük mü yoksa orta-büyük ölçekte mi? Ve daha önce böyle bir sorun yaşadınız mı bu mamayla ilgili? Tanecik boyutu için fotoğraf ekledim, cevaplarınızı bekliyorum.


6 CEVAP

Ahudr
Ahudr

11593

Bariz ürün icerigi paketleme asamasinda karismis ki köpek mamalarinda da olmus sikayetlere denk gelmistim ama asla hata kabul etmezler malum. heleki 1.5 kg kokuyorsa 5 kg neden kokmasin firmaya inceleme talebinde bulunun asla kabul etmeyin kullanmayin ND nin bu sacmaliklari yetti artık yani ve asla çözümleri yok hicbir soruna

zey940
zey940

2679

@Ahudr Büyük taneli mama 1.5 kg olan. Yetişkin kedi maması gibi boyutu köpek maması kadar değil. Balıklı kokmayan da 5 kg olan. Yavru maması gibi küçücük. Kafam çok karıştı inceleme talep edebilirim dediğiniz gibi. Teşekkür ederim yorumunuz için. Nd'nin üstüne gücüm yetmiyor ama cümle ne kadar doğru bilemedim. Gözümde o kadar yukarıda değil artık. Her paket sürpriz yumurta gibi böyle iş mi olur.

Ahudr
Ahudr

11593

Kesinlikle öyle çok guvenerek aldigimiz bir mamaydi suan asla elim gitmiyor bugun farmina ile de bu konuda maillestim zaten ama dedigim gibi asla kusur kabul etmiyorlar hala en iyi olduklarini dusunuyorlar maalesef

zey940
zey940

2679

Mamayı kullanan varsa ve kendi mamasıyla karşılaştırırsa çok sevinirim.

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5436

Benim kedime bu mama yaramadı bu siteden almıştım. Sokak çocuklarına veriyorum ama 2 gün önce resim çekmiştim mamanın foto atayım resimde aynı gibi gördüm ben. Koku olarak buram buram ağır balık kokusu var.

Osscar
Osscar

696

Farmina ürünleri güvenirliğini bence çoktan yitirdi.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 320 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81476 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR